Ana sayfa Dizi Haberleri Her yeni bölümü ile Gecenin Ucunda dizisi daha da büyüyor, akılları baştan alıyor!

Her yeni bölümü ile Gecenin Ucunda dizisi daha da büyüyor, akılları baştan alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin hikayesinde 4 bölüm geride kaldı. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin hem yapım ortağı olduğu hem 8 yıl aradan sonra yeniden birlikte sete çıktıkları hem de kariyerlerinden çok farklı bir adımı temsil etmesi noktasında dizinin önemi büyük.

Artık sadece oyunculuk yaparak değil, kamera arkasında yapımcılık noktasında da adımlar atarak ilerleyen ünlü çift, Gecenin Ucunda dizisinde yeteneklerini de sergileyerek, hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan diziyi izleyenlerin ağzından eksik etmediği bir söz var. İzleyiciler diyor ki, “Dizi her bölümde daha da derinleşiyor, daha da güzelleşiyor.” Bu düşünce üzerinden dizinin kemik bir izleyici kitlesini daha şimdiden oluşturmuş olması hikayenin gücü ile doğru orantılı bir durum.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin uyumu ve yüksek enerjilerinin de kendilerini çok etkilediğinden bahseden dizi hayranları, dizinin başlaması ile bitmesini anlayamadıklarını, zamanın çok hızlı geçtiğini yorumlarına yansıtıyor.

Her yeni bölümü ile Gecenin Ucunda dizisi daha da büyüyor, akılları baştan alıyor! 7

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Gerçekten harika bir bölümdü. O kadar akıcıydı ki, nasıl bitti anlamadım. Neslihan ve diğer oyuncular gerçekten fazlasıyla hakkını veriyor.”

Benzer yorumları sosyal medya ortamlarında bulabilirsiniz. Gecenin Ucunda dizisi kendisine özel bir kitle oluşturdukça daha da büyüyor ve hikayenin derinleşmesi de izleyenlerin daha da çok dizi ile bağ kurmalarını sağlıyor.

Gecenin Ucunda’nın müziklerinin, çekim kalitesinin ve yan rollerdeki performansların da çok iyi olduğunu değerlendiren izleyiciler, unutulmaz projeler arasına gireceğinden emin.

Ancak ortada bir de reyting sorunu var. Dizinin reytingleri beklendiği gibi gitmiyor ve Çarşamba rekabeti tüm dizileri fazlasıyla zorluyor. Gecenin Ucunda için de en büyük tehlike birçok başarılı dizinin aynı gün birbirleri ile rekabet halinde olması gibi gözüküyor.