Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde ayrılık ihtimali daha da güçlendi!

Kaderimin Oyunu dizisinde ayrılık ihtimali daha da güçlendi!

tarafından ker_def

Kaderimin Oyunu dizisi ses getiren fragmanları ile konuşulmaya devam ediyor. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 8 bölümü yayınlandı. Kendi izleyici kitlesini oluşturan dizinin dram dolu hikayesinde gelecek bölümlerde neler olacağı merakla bekleniyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin 9. yeni bölümü 18 Şubat Cuma günü yayınlanacak ve izleyiciler de heyecanla yeni bölümden detayları merak ediyor. Yayınlanan fragmanda bazı detaylar dikkat çekiyor. Cemal, köşkten ayrılacak mı? Dizinin hikayesinde böyle bir ayrılık yaşanması önemli bir kırılma noktası olacaktır. Nedret ise Nergis’i öğrenince tüm parçaları birleştirmeye başlıyor. Nedret’in Nergis’in Cemal’in kızı olduğunu öğrenmesi üzerine yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu.

Kaderimin Oyunu dizisinde ayrılık ihtimali daha da güçlendi! 7

Heyecan yaratan yeni bölüm tanıtımı sosyal medyada beğeni dolu yorumlar alırken çok kısa sürede yine yüksek izlenme rakamlarına erişti. Tüm parçaları birleştiren Nedret, Cemal’in köşkten atılmasına mı sebebi olacak? Asiye’nin Cemal’in eski eşi olduğunun ortaya çıkmasının sonuçları evdekileri nasıl etkileyecek?

Sürpriz gelişmeler ve çok daha fazlası 18 Şubat Cuma akşamı Star’da. Yapımını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM Medya imzalı ‘Kaderimin Oyunu’nun yayınlanan 9. Bölüm tanıtımını aşağıda bulabilirsiniz.