Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TV8’in fark edilmeyi hak eden, bilenlerin tutkunu olduğu bir dizi var!

TV8’in fark edilmeyi hak eden, bilenlerin tutkunu olduğu bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında şu anda iki dizi yayınlanıyor. Bunlardan birisi Çarşamba akşamları yayın hayatına başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, diğeri ise hafta içi öğlen saatlerinde ekrana gelen Canım Annem. Kanalın elinde sadece iki dizisi bulunuyor ve her ikisi de farklı kulvarlarda mücadele ediyor.

Günlük dizi Canım Annem, hafta için her gün ekrandaki yerini almaya devam ediyor. 14 Şubat 2022 tarihinde başlayan dizinin etkileyici bir hikayesi bulunuyor ve genellikle de az tanınan oyuncular kadroda yer alıyor. Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği, bir aşk ve aile dramının yaşandığı “Canım Annem” hafta içi her gün 14.45’te TV8’de sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

TV8'in fark edilmeyi hak eden, bilenlerin tutkunu olduğu bir dizi var! 8

Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin etkileyici bir dram hikayesi bulunuyor.

Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Emrah Şendur’un yönetmenliğini yaptığı Canım Annem’in tutkulu bir izleyici grubu oluştu. Diziyi çok beğendiklerini ve uzun sürmesini arzu ettiklerini belirten bu izleyiciler sosyal medyada çok etkili olmasalar da , sık sık pozitif yorumlarda bulunarak Canım Annem’e destek veriyor.

Diziyi hiç kaçırmadığını ve hikayeyi yakından takip ettiğini söyleyen birçok izleyicinin mesajını sosyal medya ortamında bulabilirsiniz. Nazlı, Melek, Zeynep gibi karakterlerin öne çıktığı Canım Annem dizisi etkili duyguları barındıran bir hikayeye sahip.

Canım Annem’de bu hafta yaşananların detayı da şöyle: Nazlı konağa geri döner ama bazı konak sakinleri bu durumdan hiç memnun olmaz. Melek Murat’ı şok edecek bir itirafta bulunur. Nazlı ise ölen kardeşi hakkında söylenen aldatma hikayesinin yalan olduğundan şüphelenmeye başlar ama Melek ondan bir adım öndedir.

TV8'in fark edilmeyi hak eden, bilenlerin tutkunu olduğu bir dizi var! 9

Bu sırada Kerem sonunda aşkını Oya’ya ilan eder ve iki genç aşık bir süreliğine mutlu kalırlar, ta ki gizemli bir yabancı Kerem’e, babasını Oya’nın öldürdüğünü söylemekle tehdit edene kadar.

Canım Annem hafta içi her gün TV8’de.