Ana sayfa Dizi Haberleri tv8’in Yazgı ve Tuzak dizilerinden sonra iddialı projesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkıyor!

tv8’in Yazgı ve Tuzak dizilerinden sonra iddialı projesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yarışmaları ve programlarıyla takip edilen, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8, son yıllarda dizi projelerine de ağırlık vermekte. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi beklenen ilgiyi göremese de yeni sezona 3 yeni diziyle girmeye hazırlanan tv8’in yeni projeleri ortaya çıktı.

TV Eleştirmeni Sina Koloğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan verdiği bilgilerde tv8 kanalının 3 dizisinden bahsetmişti. Birisinin günlük dizi olacağı bilgisinden sonra Yazgı ismini taşıyan ve başrollerinde Erkan Meriç, Yağmur Öztürk, Alper Türedi ve Elvan Boran yer alıyor.

Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Bazı kanalların günlük dizi alışkanlıklarına alternatif olarak tv8 ekranında da hafta içi her gün yayınlanacak olan Yazgı ile izleyiciye güzel bir sürpriz yapılıyor.

tv8'in Yazgı ve Tuzak dizilerinden sonra iddialı projesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkıyor! 8

Bu arada kanalın bir başka dizisi Tuzak’ın da çekimlerine kısa bir süre önce başlandı. Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut’un yer aldıkları dizinin de son derece iddialı bir yapım olduğu kulislerde dillendirilmekte.

Eylem Canpolat’ın hikayesini yazdığı Tuzak dizisinin bir intikam hikayesi üzerine kurulduğu da biliniyor. Dizinin Çocuklukları ellerinden alınan üç kardeş Umut, Mahir ve Umay’ın intikam hikayesinin anlatıldığı dizinin kadrosu da beğeni toplamakta.

tv8'in Yazgı ve Tuzak dizilerinden sonra iddialı projesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkıyor! 9

Bu arada Sina Koloğlu, bir süre önce verdiği bilgide, kanalın dünyada da büyük dikkat çekmesi beklenen, aksiyon dozu yüksek bir yapıma daha hayat vereceği yer alıyordu. Bu projeyle ilgili olarak da bazı ayrıntılar ön plana çıkıyor. Sıfırıncı Gün ismini taşıyan dizide Engin Öztürk’ün de yer alacağı belli olmuştu.

Tuzak dizisinden sonra Tv8'in yeni bomba dizisi Sıfırın Gücü olacak! 66

Polisiye bir dizi olan Sıfırıncı Gün ile Engin Öztürk hayranları büyük sevinç yaşıyor! Oyuncu, yepyeni bir karakterle dönmeye hazırlanırken, dizide kendisine Berk Cankat, Yiğit Özşener, Uğur Uzunel, Ahmet Pınar, Naz Çağla Irmak gibi isimler de eşlik edeceği de konuşulmakta. Henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığı diziyle ilgili olarak heyecan yüksek.

Etkileyici bir hikayesi olacağı konuşulan dizi ile ilgili iddialar da büyük. Yurt dışında çekimlerinin yapılacağı da gündeme gelmişti. Ekim ayında çekimlerinin başlaması planlanan dizinin aksiyon dozu yüksek bir hikaye olacağı ve sadece Türkiye’de değil, farklı ülkelerde de dikkat çekeceği konuşuluyor şimdiden.

Titizlikle hazırlıkları süren dizinin ABD ve Karayipler’de bazı sahnelerinin çekileceği bilgisi de diziyle ilgili iddiaları artırıyor.