Ana sayfa Sosyal Medya tv8’in yeni dizisi için Engin Öztürk’ten ilk mesaj geldi!

tv8’in yeni dizisi için Engin Öztürk’ten ilk mesaj geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisinde Mahir karakteri ile izlediğimiz Sarp Apak ile, yeni bir dizi için hazırlık sürecinde olan Engin Öztürk bir araya geldi. İkilinin eğlenceli buluşması kameralar tarafından görüntülendi. Arkadaşları ile bir araya gelerek birlikte yemek yediklerini belirten ikili, sempatik halleriyle dikkat çekti.

tv8 ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli yeni dizide Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu ikilisini başrolde göreceksiniz. Oyuncu, “Projeye başladık, çalışmaya da başladık. İyi gidiyor şimdilik, çalışıyoruz” diye konuştu. Engin Öztürk, bu sözleri ile birlikte yeni dizi için ilk mesajını verdi ve sette çalışmaların başladığını da duyurdu.

tv8'in yeni dizisi için Engin Öztürk'ten ilk mesaj geldi! 2

Engin Öztürk, geçen sezon da Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisine sonradan katılmış ve Demet Özdemir’in partneri olmuştu.

Selin Yeninci ve Olgun Toker’in de başrolünde yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk isimli yeni dizi, anne adayı iki genç kadının geçmişleriyle yüzleşmeleri ile dikkat çekecek ve anneliğin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne serecek. Sette çalışmalar sürerken, Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimlerin de dizide rol aldıkları duyuruldu.

Star TV ekranında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Öykü Karayel ve Akın Akınözü ile birlikte başrolde izlediğimiz Sarp Apak, “Çalışıyorum, bugün tek boş günüm, buluşalım dedik. Her şey normal” dedi.