Ana sayfa Sosyal Medya Tweet sayısını bırakın Ada Masalı’nın reytingine bakın!

Tweet sayısını bırakın Ada Masalı’nın reytingine bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Ada Masalı dizisinde işler hiç iyi gitmiyor… Masumlar Apartmanı dizisinin dün akşam ikinci sezonu başlatması ile birlikte hem Baht Oyunu hem de Ada Masalı dizileri düşüş yaşadı…

Yaz dönemi dizilerinin kış sezonunda çok zorlandığı ve fazla ekranda kalamadığı gerçeğini geçtiğimiz sezonlardan biliyoruz. Ada Masalı dizisi için de dün akşam yayınlanan 13. bölümün reyting sonuçları hiç iyi değil

Star TV ekranında yayınlanan dizinin başrolünde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan bulunuyor. Kimi izleyicilerin en başından bu yana senaryoya yönelik eleştirilerini sosyal medyada görebilirsiniz. Ancak başrol uyumu ile bir süre ilerleyen dizi, Eylül ayı ile birlikte düşüş dönemine başladı.

Dün akşam yayınlanan 13. bölüm dizinin reytinglerde iyice zayıfladığına işaret etti. Tüm kişiler kategorisinde günü 14. sırada bitiren Ada Masalı, AB grubunda 20. olurken, ABC1’de ise 17. sırayı elde etti.

Ada Masalı dizisindeki bu ciddi düşüşün önümüzdeki haftalarda da devam etmesi demek, Star TV’nin bir karar ile karşı karşıya gelmesi anlamı taşıyacaktır.

Oysa ki sosyal medyaya bakıldığı zaman dizinin sevenleri çok aktif. Binlerce tweet paylaşılıyor ve gündemde en çok konuşulan konulardan birisi de sıklıkla Ada Masalı dizisi oluyor.

Ancak sosyal medyadaki bu tweet patlamasına rağmen reytinglerde yaşanan düşüşü dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya etkileşimi ne kadar güçlü olursa olsun Ada Masalı için gerçek durum, reyting düşüşü nedeniyle sıkıntılı bir sürecin başladığı anlamı taşıyor.