Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş dizi oyuncularının renkli görüntülerinin verdiği mesaj!

Üç Kız Kardeş dizi oyuncularının renkli görüntülerinin verdiği mesaj!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımı Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizisi “Üç Kız Kardeş” yayınlanan her bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Reyting rekortmeni dizinin temposu ise sezon finaline doğru gitgide artıyor. Çekimlerin tüm hızıyla devam ettiği dizinin setinden eğlenceli görüntüler objektife yansıdı. Bu görüntüler aslında dizi ekibinin ne kadar iyi bir uyum ve kaynaşma süreci yaşadığını gösteriyor. Özellikle de dizinin ana karakterlerini canlandıran 5 genç oyuncunun yüksek enerjisi dizinin başarısına da olumlu yansıyor.

Üç Kız Kardeş dizi oyuncularının renkli görüntülerinin verdiği mesaj! 9

Heyecanın giderek tırmandığı dizinin ekibi başarılı sezonlarını hep beraber pasta keserek kutladı. Eğlenceli anlara sahne olan kutlama da oyuncular bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Berker Güven ile Özgü Kaya’nın da ne kadar iyi bir dizi çifti olduğunu ve sette ne kadar çok eğlendikleri de fotoğraflara yansıdı.

Üç Kız Kardeş dizi oyuncularının renkli görüntülerinin verdiği mesaj! 10

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan, sıcak ve samimi öyküsüyle izleyicinin gönlünde taht kuran dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş dizi oyuncularının renkli görüntülerinin verdiği mesaj! 11

Üç Kız Kardeş muhteşem sezon finali ile 14 Haziran Salı akşamı Kanal D’de…