Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi 3. sezonuyla yine fırtına gibi esecek!

Üç Kız Kardeş dizisi 3. sezonuyla yine fırtına gibi esecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın’ın en çok okunan romanlarından birisi de Üç Kız Kardeş olmuştu. İlk başlarda dizi senaryosu olarak tasarladığı hikayeyi daha sonra kitap olarak yayınlamayı tercih eden İclal Aydın, yıllar sonra da bu romanın dizisinde başrolde yer alarak farklı bir deneyim yaşadı.

İki sezon boyunca Kanal D ekranında hikayesi ile izleyicileri büyüleyen Üç Kız Kardeş dizisi, çekimlerin yapıldığı Ayvalık’ın muhteşem doğasıyla da hep konuşulan yapımlardan birisi oldu. Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin başrolde performansı da 2 sezon boyunca sosyal medyada konuşuldu, ikilinin başarısına yönelik birçok övgü yapıldı.

Zaman zaman tekrar düşmüş olsa ve izleyicilerin hızlı akmadığı yönünde eleştiriler de olsa Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi hep ilgi çekiciydi. Şimdi üçüncü sezon çekimleri devam ediyor ve dizinin yeni bölümlerinin 19 Eylül’den itibaren izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Dizinin başarılı bir oyuncu kadrosu bulunuyor ve 2 sezonluk yüksek reytinglerin yeni sezonda da devam etmesine yönelik güçlü bir beklenti bulunuyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni döneminde yaşanacak olan 5 yıllık zaman atlaması ile birlikte senaristler çok önemli bir avantaja kavuşmuş oldu. Artık hikayeyi çok daha farklı açılardan ele alarak izleyicilere yeni deneyimler sunmak, yeni duygularla onları ekranda tutmak mümkün olacak.

Üç Kız Kardeş dizisindeki zaman atlaması ile birlikte yeni karakterlerin dahil olması, olayların yönünün bambaşka bir noktaya dönüşmesi gibi farklılıklar göreceksiniz.

19 Eylül’de yayınlanacak olan üçüncü sezondan ilk bölüm şimdiden heyecanla bekleniyor. 2 yeni oyuncunun kadroya dahil olması da diziye güç katacaktır.

Cevriye karakterinde Merve Şen ile birlikte Zuhal Acar da dizide yerini alacak. Hikayeye Fatih’in eşi olarak Cevriye karakterinin önemli katkı yapması bekleniyor. Serdar’ın eşi olarak da Zuhal Acar’ın performansı merakla bekleniyor.