Ana sayfa Sosyal Medya En popüler erkek oyuncular listesinde Kerem Bürsin rakiplerine fark atıyor!

En popüler erkek oyuncular listesinde Kerem Bürsin rakiplerine fark atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde başlayan Ya Çok Seversen dizisi ile birlikte sosyal medya adeta Kerem Bürsin hayranlığı ile çalkalanıyor. Genç oyuncuya yönelik olarak dünyanın dört bir yanındaki hayranlarından çok yoğun mesajlar sosyal medya platformlarında paylaşılıyor.

Haftalardır Adba TV tarafından yapılan ‘en popüler erkek oyuncular’ listesinde Kerem Bürsin’in zirvede bulunduğunu söylemek lazım. Bu listede uzun süredir zirvede yer almasının yanı sıra en yakın rakibine fark atarak sosyal medya gücünü elinde bulundurması bakımından da Kerem Bürsin’in büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor.

Her ne kadar Ya Çok Seversen dizisi projesi reytinglerde büyük bir çıkış sergileyemese de, 20’den fazla ülkede yayınlanması ve sosyal medya etkileşim gücüyle farkını ortaya koydu. Tabii ki bu sosyal medya gücünün altında da Kerem Bürsin hayranlarının büyük desteği ve sevgisi yatıyor.

Adba TV tarafından 16-22 Ağustos tarihleri arasındaki haftada gerçekleştirilen araştırmadan Kerem Bürsin için retweetler olmaksızın paylaşılan ileti sayısı 53 bin 200 olarak gerçekleşti.

Kerem Bürsin’in en yakın rakibi Can Yaman haftalardır listede ikinci sırada bulunuyor. Ancak Can Yaman’ın elde edebildiği etkileşim performansı, Kerem Bürsin’in çok gerisinde bulunuyor. Can Yaman için 1 haftalık süreçte paylaşılan ileti sayısı 21 bin 600 olarak gerçekleşti.

Listenin üçüncü sırasında Yalı Çapkını dizisiyle birlikte büyük bir kariyer çıkışı sergileyen Mert Ramazan Demir bulunuyor.

En popüler erkek oyuncular listesinde Kerem Bürsin rakiplerine fark atıyor! 7