Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi asıl patlamasını ikinci sezonda yapacak!

Üç Kız Kardeş dizisi asıl patlamasını ikinci sezonda yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’nin en etkili projelerinden birisi oldu. Çekimleri Ayvalık’ta yapılan dizinin ilk sezonu 16 bölüm sürdü. 22 Şubat’ta başlayan dizi iyi bir çıkış yaptı ve geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. İclal Aydın kendi yazdığı romanın bir kahramanı olarak Nesrin karakterini canlandırdı. Reha Özcan, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ile Melisa Berberoğlu da dizide başrolün hakkını veren performanslar ortaya çıkardı.

Hikayenin çok sevilmesi ve oyuncu kadrosunun da çok doğru isimlerden seçildiği dizinin ilerleyen bölümlerinde daha iyi anlaşıldı. İzleyicilerin ekrandan uzaklaşmaya başladığı Ramazan ayı ve yaz günlerinin yaklaşması ise Üç Kız Kardeş dizisinin büyük bir patlama yapmasının önündeki en büyük engel oldu.

Üç Kız Kardeş dizisi asıl patlamasını ikinci sezonda yapacak! 7

Üç Kız Kardeş dizisi için yapılan hesaplamalar ikinci sezonda çok daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşabileceğini gösteriyor. Ağustos ayının sonlarına doğru ekip yeniden bir araya gelecek ve çekimler başlayacak. Muhtemelen Eylül ayının ortalarından itibaren de yeni bölümler Kanal D ekranında başlayabilir. Okulların da açılacak olması ile birlikte Eylül ayından itibaren Üç Kız Kardeş dizisine çok daha yoğun bir izleyici ilgisi bekleniyor.

Dizinin yeni döneminde yeni karakterler ve yeni ünlü isimler de göreceğiz. Bu konuda henüz resmi bir duyuru olmasa da bazı isimler üzerinden görüşmeler yapıldığı kulislere yansıdı. Kardeşlerim dizisinde Kaan olarak izlediğimiz Eren Ören’in de Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda hikayeyi karıştıracak olan Mustafa karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonu için beklentiler çok yükseldi. Hikayenin gelişimi içinde başka karakterlerin de diziye dahil olması ve hikayenin çok daha güçlü bir şekilde izleyicileri kendisine çekmesi bekleniyor.