Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in Kaçış dizisiyle gelen başarı, Disney Plus projelerine verilen önemi artırdı!

Engin Akyürek’in Kaçış dizisiyle gelen başarı, Disney Plus projelerine verilen önemi artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus, Türkiye için yeni bir platform ama dev bir şirket. Böyle güçlü bir şirketin Türkiye piyasasına girmesi ve ülkemizi bir üretim üssüne dönüştürme adımı da çok ilgi çekici oldu. Kaçış dizisiyle Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu, Disney Plus’ın ilk yerli yapımının başrolünde yer aldı. Engin Akyürek, yıllar önce hikayesini yazdığı bir konunun dizi olmasıyla ayrı bir gurur yaşadı.

Kaçış dizisi bölümler halinde haftalık olarak izleyicilerle buluşuyor ve büyük bir başarı da sağladı. Disney Plus’ın Kaçış projesi ile sadece Türkiye’de geniş bir izleyici kitlesini etkileyerek, abone sayılarını artırması dışında yurt dışındaki yansımalar da önemliydi.

Kaçış dizisi özellikle sosyal medyada büyük bir etkileşimin ana başlığı oldu. Disney Plus’ın reklamı bu dizi üzerinden dünyanın birçok bölgesinde yapıldı. Engin Akyürek hayranları büyük bir samimiyetle diziye sarıldı ve bu durum Disney Plus’ın birçok ülkede öne çıkmasını da sağladı.

Engin Akyürek'in Kaçış dizisiyle gelen başarı, Disney Plus projelerine verilen önemi artırdı! 31

Kaçış dizisiyle gelen bu başarının ardından diğer Türk yapımları için de büyük bütçeler ortaya koymaktan çekinmeyen Disney Plus, ses getiren birçok projeyle etkili şekilde reklamını da yapıyor.

Dünyayla Benim Aramda isimli Demet Özdemir’in Disney Plus için ilk yerli projesinin yanı sıra, Halit Ergenç’in okuma provalarına çıktığı Nomen dizisi de merakla bekleniyor. Bunun yanı sıra, Pınar Deniz’in Avcı dizisi için sete çıkması hayranlarını memnun etti.

Timuçin Esen ile Ebru Özkan ikilisinin başrolündeki Gri dizisi de resmi olarak Disney Plus tarafından duyurulan ve heyecan yaratan bir başka dizi oldu. Ardından ise yeni projeler için önemli adımlar atıldı. Meryem Uzerli’nin yeniden Türkiye’deki dizi setlerine dönmesini sağlayan Ru dizisinin yanı sıra, Aras Bulut İynemli’nin yakında çekimleri başlayacak Atatürk dizisi de heyecanı artırdı.

Ayten isimli yeni bir dizinin hazırlıkları sürerken, Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik serisinin yeni versiyonu ile dönecek olması da Disney Plus’ı öne çıkartan bir başka detay oldu.

Engin Akyürek'in Kaçış dizisiyle gelen başarı, Disney Plus projelerine verilen önemi artırdı! 32

Kaçış dizisinde Engin Akyürek’in elde ettiği büyük başarının ardından Disney Plus’ın diğer projelerine hız vermesi, yeni diziler için kapı aralaması ve ünlü isimlerle anlaşmalara devam etmesi çok önemli bir süreci de beraberinde getirdi.

Türk dizileri hem Netflix hem de Disney Plus ile dünyanın dört bir yanına yayılmaya devam ederken, hayran sayısı da katlanarak artıyor ve ülkemizin oyuncuları, yönetmenleri, senaristleri bu büyük pastadan her geçen gün daha da fazla pay alıyor.