Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisinden ayrılan Beril Pozam beklenen kariyer zıplaması için yeni bir fırsat buldu!

Baba dizisinden ayrılan Beril Pozam beklenen kariyer zıplaması için yeni bir fırsat buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 yılından itibaren setlerde yer almakta olan Beril Pozam, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz çok genç bir yaşta ve birbiri ardına da etkili projelerde yer alıyor. Tiyatro geçmişi de bulunan Beril Pozam aynı zamanda Ah Belinda isimli sinema filminin de kadrosuna katıldı.

Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili gibi üç önemli oyuncuyu buluşturan Ah Belinda filmi ilgi çeken bir proje oldu ve çekimleri de geçtiğimiz hafta tamamlandı. Beril Pozam’ın bu filmdeki rollü merakla beklenirken, projenin Netflix’te ne zaman yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

Beril Pozam’ın yer aldığı dizi projelerinde önemli rollerde yer almasına rağmen bir türlü kendi ismini öne çıkartacak bir başrolü elde edememesi de dikkatlerden kaçmıyor. Afili Aşk dizisindeki Nazmiye karakteri ile akıllara yazılan Beril Pozam, Akrep isimli dizideki Ayşem karakteri ile de çok dikkat çekmişti.

Baba dizisinden ayrılan Beril Pozam beklenen kariyer zıplaması için yeni bir fırsat buldu! 7

Olağan Şüpheliler isimli dijital dizide Zeynep olarak yer alan oyuncu, geçen yaz Ada Masalı dizisinde İdil karakteri ile de izleyicilerden büyük ilgi görmüştü.

Beril Pozam’ın Baba dizisinde Sevil karakteri ile ekrana geri dönmesine rağmen çok ciddi bir çıkış yapamadığını da söylemek gerekiyor. Oyuncunun ismi yeni sezon için yeni bir dizide geçiyor.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı ve Çetin Tekindor gibi bir usta ismin de kadrosunda bulunduğu Yalı Çapkını, Star TV’nin yeni sürprizi olacak.

Beril Pozam’ın şimdiye kadar gerçekleştiremediği etkili çıkışını bu dizide sağlamasını arzu eden hayranları, bir sonraki projesinde ise kadın başrol olarak yer almasını umut ediyor.

Beril Pozam, çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması beklenen Yalı Çapkını dizisiyle aslında kariyeri adına önemli bir sınav da verecek.

Suna karakterini canlandıracak olan Beril Pozam, hikayenin güçlü isimlerinden birisi olarak öne çıkacak ve bu fırsat oyuncuya ilerleyen dönemde başrol teklifleri de getirebilir.