Ana sayfa Dizi Haberleri Üst üste ayrılıklardan sonra Kardeşlerim dizisi reytinglerde düşmeye devam ediyor!

Üst üste ayrılıklardan sonra Kardeşlerim dizisi reytinglerde düşmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Türkiye’de 4 sezon sürebilen ender yapım bulunuyor ve Kardeşlerim de bu dizilerden birisi… Dördüncü sezonu devam eden ve kimilerine göre beşinci sezonda da devam etmesi arzu edilen Kardeşlerim dizisinin, akıbetini bilen henüz yok.

Birçok genç ismin tanınmasını sağlayan dizinin kadrosunda önemli isimlerin ayrılması ile birlikte hikayenin de zayıflaması sonucunda kemik izleyici kitlesi hızla diziyi terk ediyor Bu durumu da reytinglerdeki önemli düşüşten görebilirsiniz.

Onur Seyit Yaran’ın sezon başında hikayeye veda etmesinin ardından geçtiğimiz hafta da Su Burcu Yazgı Coşkun dizinin kadrosunda ayrıldı. Böylelikle hikayenin sürükleyici iki öğesi olan Doruk ve Asiye karakterleri artık yok.

Ömer karakterini canlandıran Bilal Yiğit Koçak’ın hikayede daha fazla öne çıktığı yeni bir dönem başladı. Ancak dizinin reytinglerinin sezon sonunda bir finale işaret ettiğini söyleyebiliriz

Tüm kişiler kategorisinde hala ortalamanın üzerinde reytingler getiren Kardeşlerim dizisi, AB grubunda bir hayli düşüş yaşadı. ABC1 grubunda da ortalamanın altında kalan reytingleri ile birlikte Kardeşlerim dizisinin sıkıntılarının arttığı görülüyor.

Sosyal medyada ise dizinin hayranları hikayenin zayıfladığını kabul ediyor ve final ihtimali kuvvetlense de izleyici de ciddi bir tepki de gözlemlenmiyor.