Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisi Özgü Kaya’nın hayatında bambaşka bir dönemi başlattı!

Üç Kız Kardeş dizisi Özgü Kaya’nın hayatında bambaşka bir dönemi başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özgü Kaya, kariyerinin belki de en önemli süreçlerinden birisini yaşıyor. 2017 yılında başlayan oyunculuk deneyiminin ilk günlerinde hemen kendisini fark ettiren ama öne çıkması biraz geciken isimlerden birisi Özgü Kaya oldu.

Adı Efsane isimli dizideki Sibel karakteri ile yardımcı oyuncu olarak yer alan Özgü Kaya, biraz da kilolu haliyle izleyicilerin dikkatini çekmişti. Ancak sonraki süreçte daha fit bir görüntü ile hayranlarının karşısına çıkan Özgü Kaya, Mehmetçik Kutül Amare isimli TRT1 dizisinde Zeynep karakteri ile başrolde yer almanın şansını yaşadı.

Bu dizi ile birlikte yapımcılardan daha çok teklif alan Özgü Kaya için asıl çıkış projesinin atv’de yayınlanan ve Keremcem ile başrollü paylaştığı Kimes Bilmez isimli dizi oldu. 2019 yılında yayınlanan dizide Sevda Eğilmez karakterini başarıyla canlandıran ve geniş bir hayran kitlesinin desteğini arkasına alan Özgü Kaya, asıl kariyer zıplamasını ise 2022 yılında yaşadı.

Üç Kız Kardeş dizisi Özgü Kaya'nın hayatında bambaşka bir dönemi başlattı! 7

Kanal D ekranında yayınlanan ve hem ülkemizde hem de yurt dışında çok geniş bir dizi tutkununu kendisine bağlayan Üç Kız Kardeş dizisi oyuncunun kişisel gelişimine katkısı ve kariyerindeki büyük çıkış olarak kayıtlara geçti.

Özgü Kaya, Berker Güven ile dizide çok başarılı bir uyum yakaladı. İki genç oyuncunun yüksek enerji ve İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan hikayenin de başarısı ile birlikte Özgü Kaya, Şubat ayından bu yana gündemden düşmüyor.

Şubat ayında başlayan Üç Kız Kardeş dizisi Haziran ayında 16. bölümü ile sezon finali yaptı. İkinci sezonda da çok etkili şekilde izleyicileri kendisine çekmesi beklenen dizinin Eylül ayında yeni bölümleri ile tekrar ekranda olması planlanıyor.

Özgü Kaya ise hem dizinin heyecanını yaşıyor hem de Altın Kelebek Ödülleri’nde Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisinde yer alarak büyük kariyer çıkışını, bir kez daha gözler önüne serdi.

Özgü Kaya, Nilsu Berfin Aktaş, Su Burcu Yazgı Coşkun ve ilk defa bir erkek oyuncu olarak Tarık Emir Tekin, Altın Kelebek’te Yıldızı Parlayan oyuncular olarak öne çıkacaklar.