Ana sayfa Dizi Fragmanları Senden Daha Güzel dizisi gün değiştirdi, Eylül’de çok zorlu bir süreç içine giriyor!

Senden Daha Güzel dizisi gün değiştirdi, Eylül’de çok zorlu bir süreç içine giriyor!

tarafından ker_def

Başrollerini Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak ve Berat Yenilmez’in paylaştığı “Senden Daha Güzel”, Fox TV ekranında Salı akşamları izleyicilerle buluşmaktaydı. Ancak kış sezonu Eylül ayında başlayacak ve yaz dizileri de yeni günlere kaydırılacak.

Salı akşamları yayınlanmakta olan Senden Daha Güzel dizisinin 3 Eylül Cumartesi günü ile birlikte yeni gününde yayınlanacağı Fox TV tarafından resmen duyuruldu. Dizinin gün değişikliğinin pek de iyi olmadığını söylemek gerekiyor. Cumartesi akşamları TRT1 ekranında Gönül Dağı ile atv’de Kardeşlerim dizileri yayınlanıyor. Her iki dizinin de kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Bu karar ile birlikte Senden Daha Güzel dizisi iki güçlü rakibi ile mücadele etmek durumunda kalacak ve iyi reytingler de alamaz ise kış döneminin daha başlarında final ihtimali bile gündeme gelebilir.

3 Eylül Cumartesi itibarıyla her cumartesi FOX izleyicisiyle buluşacak olan Senden Daha Güzel dizisinin izleyicilerinin her zamankinden daha fazla destek vermesi şart.

Yaz ekranlarını şenlendiren, FOX’un sevilen dizisinde Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Şafak Pekdemir gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ersoy Güler’in, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun üstlendiği “Senden Daha Güzel”, romantik komedi hikayesiyle izleyenleri fazlasıyla etkiledi.