Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisi patlama yaptı, Berker Güven ile Özgü Kaya, ‘muhteşem ikili’ oldu!

Üç Kız Kardeş dizisi patlama yaptı, Berker Güven ile Özgü Kaya, ‘muhteşem ikili’ oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin her bölümü yayınlandıkça Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisine olan ilgi daha da çok artıyor. Salı akşamları çok iyi reytingler alan dizide geniş bir oyuncu kadrosu var ama hikayede Somer ve Türkan karakterlerin öne çıkıyor.

Berker Güven ile Özgü Kaya da rolleriyle sosyal medya ortamında milyonlarca hayran tarafından büyük destek buluyor. Berker Güven zaten, son yılların en dikkat çeken erkek oyuncularından birisi ve her rolüyle de hayranlarını mest ediyor…

Özgü Kaya ise 2019 yılında atv’de yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde başrolde yer aldı ve çok da dikkat çekti. Üç Kız Kardeş dizisi ise onun adına kariyerinde en önemli sıçramayı yaptığı yapım olacak gibi gözüküyor.

Türkan karakterinde çok başarılı olan Özgü Kaya, hikayeyi sürükleyen isim konumunda… Berker Güven de partnerinden aşağıda kalmıyor ve Üç Kız Kardeş’in bu kadar çok sevilmesinde büyük pay sahibi…

Sosyal medyada “Üç Kız Kardeş dizisinin muhteşem ikilisi” olarak öne çıkan iki genç oyuncu, gelecek sezonda da yine aynı rolleriyle milyonları ekran başına toplayacak gibi gözüküyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin ilk sezonu 16 Haziran Salı günü yayınlanacak olan 16. bölümlü birlikte tamamlanacak. Dizi hayranları Eylül ayına kadar yeni bölümleri sabırsızlıkla bekleyecek gibi gözüküyor.