Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapıp yapmayacağı konuşulan İyilik’e yeni oyuncu geldi!

Final yapıp yapmayacağı konuşulan İyilik’e yeni oyuncu geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi İyilik reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Final kararlarındaki acımasızlığıyla bilinen Fox TV’nin diziyle ilgili vereceği karar merakla beklenirken ekibe yeni bir oyuncu dahil oldu.

İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ile Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı İyilik dizisi ekrana çok iddialı geldi ama istediği başarıyı yakalayamadı. Reytingleri çok düşük devam eden diziye yeni bir oyuncunun katılacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu Çiçek Acar, İyilik dizisinin kadrosuna katıldı. En son Sevgili Geçmiş dizisinde Gülistan isimli karakteri canlandıran oyuncu üç yıl sonra İyilik dizisiyle setlere geri dönüyor.

Final yapıp yapmayacağı konuşulan İyilik’e yeni oyuncu geldi! 7

Öte yandan İyilik dizisinin geleceği büyük soru işareti. En son Gülümse Kaderine isimli dizisinin daha üçüncü bölümü yayınlandığında finaline karar veren Fox TV’nin İyilik dizisi hakkında da farklı davranacağı düşünülmüyor.

Medyapım’ın projesi olan İyilik, bu nedenle şirketin diğer dizisi Yasak Elma ile karşılaştırılıyor. Konuların birbirine benzer olması da Yasak Elma gibi dizinin izleyicide karşılık bulabileceği düşüncesini akla getirmişti. Ancak beklendiği gibi olmadı.

Reytinglerde oldukça başarısız giden İyilik dizisinin entrika dolu hikayesi de dizinin başarıya ulaşmasına etkili olmadı. İyilik dizisi için önümüzdeki bir iki bölümün reyting sonuçları karar alınma noktasında önemli olacaktır. Dizinin üçüncü bölümü ile reytinglerde ortalama oranlara ulaşması aslında Cuma günü birçok dizi arasından sıyrılmaya başladığını da gösteriyor.