Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranları için büyük hayal kırıklığı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranları için büyük hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya, çok iyi bir dizi çifti olarak Aile projesiyle yeniden sete dönüş yaptı. Geçen sezon 13 bölüm yayınlanan dizi ilgi çekti ve çok da iyi reytingler elde ederek Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı oldu.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu ustalıkla yazdığı dizinin her detayı büyük bir ilgi ile takip edildi. Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Musa Uzunlar gibi birbirinden önemli ismin kadrosunda yer aldığı Aile dizisi, mekanlarından müziklerine kadar çok başarılı bir yapım olarak öne çıkıyor.

Yeni sezonda diziye Serap karakteri ile katılan Selin Şekerci’nin de ikinci sezona çok iddialı bir giriş yaptığını hemen hatırlatalım. Soykan ailesinin düşmanı olan ve ölümden dönen İlyas’ın kızı Avukat Serap, hikayede işleri fazlasıyla karıştıracak.

Bir yanda Devin ile Aslan arasındaki sorunlar, diğer tarafta Cihan’ın Soykan ailesine savaş açması ve şimdi de İlyas ile kızının bu savaşa dahil olması… Hikaye çok etkileyici gibi gözükse de reytinglere bakıldığı zaman henüz izleyicilerin bu kadar etkilenmediğini söylemek mümkün.

Aile dizisinin 14. bölümünün ardından gelen reytingler tam bir hayal kırıklığı oldu. Özellikle de bu kadar uyumlu ve izleyicileri ekrana çeken başrol çiftinin olduğu bir dizinin tüm kişiler kategorisinde salı akşamı 16. sırayı elde etmesi tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı.

AB ve ABC1 kategorilerinde günü beşinci olarak bitiren Aile dizisi ortalama reytingler elde etti. Ancak bu durum bile geçen sezonki çok iyi reytingler düşünüldüğü zaman sadık izleyici kitlesinin önemli bir bölümünün diziye ilgi göstermediğini anlatıyor.

Önümüzdeki haftalarda bu reytinglerde ciddi bır sıçrama olmaz ise Aile dizisi için geçen sezonki başarının tekrar yaşanması çok da mümkün olmayabilir. İzleyicilerin yavaş yavaş ekrana döndüğü düşünülür ise Aile, yeniden ilk sezondaki kadar yüksek reyting oranlarına ulaşabilir gözüküyor.