Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir şöhret olmanın zorluklarının üstesinden gelebiliyor!

Demet Özdemir şöhret olmanın zorluklarının üstesinden gelebiliyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in InStyle dergisinin ocak sayısında yer alan açıklamaları dikkatleri çekti. Soğuk havalar ile mesleği gereği arasının iyi olduğunu ifade eden oyuncu, kondisyonunun da sağlam olduğunu anlattı.

Demet Özdemir, “Kar yağışı izlemeyi ve karda yürümeyi çok severim. Sadece kayak yapmakla ilgili biraz korktuğum için izlemeyi tercih ederim. Belki zamanla bu korkumun da üzerine gidebilirim. Tatil içinse bir seçim yapmak durumunda kalsam hem yaz hem kış diyebilirim” açıklamasını yaptı.

Göz önünde bir hayat sürdürmenin zorlukları da soruldu. Popülerlik ile birlikte Demet Özdemir hem sosyal medyada hem de basında her yaptığı ile takip edilen, eleştirilen bir isim. Peki bunun üstesinden nasıl geliyor?

Ünlü oyuncu şunları söyledi: “Evet, yorucu bir hayatım var. Hatta bazen kendi taleplerim bile olabiliyor bunlar. Dinlenmek yerine hep aktif olmak istiyorum, çünkü hayallerimin bir parçasıydı bu. Bekletmek, ertelemek bana iyi gelmiyor.

O yüzden göz önünde olmak durumuna takılmadan işini iyi yapan, sevgi dolu insanlarla bir araya gelmek bana çok iyi hissettiriyor diyerek motive oluyorum.”