Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda en çok merak edilen detayı Melisa Berberoğlu açıkladı!

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda en çok merak edilen detayı Melisa Berberoğlu açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk sezonu tamamlanan ve 16 bölümlük süreci çok başarılı şekilde geçen Üç Kız Kardeş dizisi, Eylül ayında ikinci sezonu ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Kanal D’nin yurt dışı satışlarında da çok ilgi beklediği Üç Kız Kardeş’in başarılı çıkışının ikinci sezonda daha da büyüyerek genişlemesi bekleniyor.

Dizinin genç oyuncularından Melisa Berberoğlu da canlandırdığı Derya karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Almila Ada ve Özgü Kaya ile birlikte diziye ismini veren kız kardeşlerden Derya’yı başarıyla canlandıran genç oyuncu, sezon finalinin ardından dinlenme sürecine girdi.

Melisa Berberoğlu, yeni sezonda neler olacağını kendisinin de çok merak ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Gelecek sezon sürpriz olsun, ben de heyecanla bekliyorum. Çok güzel bir sezon geçirdik. Biraz dinlendim, ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirdim. Az kaldı.”

Üç Kız Kardeş dizisinin çekimlerinin yakında başlaması beklenirken, Melis Berberoğlu çok güzel bir aile hikayesi olduğunu ve herkesin de özlediği bir senaryosunun bulunduğunu ifade etti.

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda en çok merak edilen detayı Melisa Berberoğlu açıkladı! 7

Oyuncu, “Çok güzel bir ekip olduk hem kamera önü hem kamera arkası. Çok güzel bir enerji doğdu, umarım güzelliklerle devamı gelir” ifadesini kullandı.

Şubat ayında başlayan ve Haziran ortasında 16. bölümü ile sezon finali yapan Üç Kız Kardeş dizisinin ekibinin yeni dönem için ne zaman toplanacağını hayranları çok merak ediyor. Ağustos sonunda ekibin bir araya gelmesi beklenirken, Melisa Berberoğlu, Eylül ayında çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

Üç Kız Kardeş dizisinin çekimlerinin Eylül ayında başlaması demek sezonun da birkaç hafta geç açılacağı anlamı taşıyor. Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunu heyecanla bekleyenler Eylül başında yeni bölümlerin yayınlanacağını tahmin ediyordu. Ancak, ekibin biraz geç toplanması sonucunda ya Eylül sonunda ya da Ekim ayının başlarından dizinin yeniden ekranda yerini alması mümkün gözüküyor.