Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk dizi değil ama bir başka büyük heyecan yaşıyor!

Melisa Aslı Pamuk dizi değil ama bir başka büyük heyecan yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Aslı Pamuk, yeni sezon için henüz bir dizi anlaşması yapmadı. Ancak oyuncu, halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatının anlatan filmin kadrosunda yer alıyor.

Bein Connect platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinde Setenay olarak en son gündemde yer alan Melisa Aslı Pamuk, ayrıca “Garip Bülbül Neşet Ertaş” isimli filmin de setinde bulundu. Oyuncu, “Yeni sezon için daha bir şey yok ama güzel bir sinema filmi çekiyoruz. Neşet’i çekiyoruz şu an, inşallah çok güzel olacak” diye konuştu.

İstanbul’da çekimleri devam eden filmin 23 Aralık’ta vizyona gireceği de ortaya çıkmıştı. Kırşehir ve Ankara’da da filmin sahneleri çekilecek. Saz ve söz ustası Neşet Ertaş’ın hayatını canlandıran isim ise Ramazan Bağgül olmuştu. Filmin kadrosunda Melisa Aslı Pamuk dışında; Yüsra Geyik, Toygan Avanoğlu, Selin Genç, Rüzgar Aksoy, Gözde Kansu, Bahtiyar Engin, Caner Kurtaran, Renan Bilek, Cemal Toptaş, Erkan Kolçak Köstendil gibi önemli isimler de bulunuyor.

Melisa Aslı Pamuk dizi değil ama bir başka büyük heyecan yaşıyor! 7

Melisa Aslı Pamuk, farklı bir imaj ile görüntü verdi, film için imaj yenileyen oyuncunun bu halini sevgilisi Mustafa Mert Koç da çok beğendiğini ifade etti.

Bir süredir aşk yaşayan çifte evlilik konusu da soruldu. Çift net bir yanıt vermek yerine, “Hayırlısı, nasip ne olursa” demekle yetindi.

Melisa Aslı Pamuk’un yeni sezonda yeniden bir diziyle ekranda olmasını bekleyen hayranları, film çekimleri sonrasında oyuncunun kendisine gelen teklifleri değerlendirme sürecinin sonucunu bekliyor.