Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e güzellik ödülü, Ahmet Mümtaz Taylan’a sinema elçisi onuru!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e güzellik ödülü, Ahmet Mümtaz Taylan’a sinema elçisi onuru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk oyuncuların yer aldıkları projelerle dünyanın dört bir yanında gündemde kalması ve sosyal medyayı etkilemesi Türkiye’ye olan ilgiyi de artırıyor. Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi yurt dışında birçok konuyla gündem oluyor ve bunlardan birisi güzellik üzerine yapılan bir değerlendirme çalışması oldu.

İngiltere merkezli Nubia Magazine isimli derginin yaptığı 2022 yılının en güzel ve en yakışıklı oyuncuları listesinde Türkiye’den Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi birincilik elde etti.

Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol alan, sette başlayan arkadaşlıklarını aşka da dönüştüren ikili, uzun bir süre önce ayrılık yaşamıştı. Ancak dizinin dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanamaya devam etmesi, ikilinin yine gündemde kalmasını sağladı.

İspanya seyahatleri ile yurt dışındaki etkinliğini daha da artıran Kerem Bürsin, 2022 yılının en yakışıklı Türk oyuncusu seçildi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e güzellik ödülü, Ahmet Mümtaz Taylan'a sinema elçisi onuru! 9

Hande Erçel ise Disney Plus ile yaptığı özel anlaşmanın ardından yeni projeleriyle yakında çok ses getirecek.

Oyuncunun hayranları da bu sürecin nasıl ilerleyeceğini merak ediyor ve Nubia Magazine tarafından 2022 yılının en güzel Türk kadın oyuncusu olarak seçilmesi de sosyal medyada çok konuşuldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e güzellik ödülü, Ahmet Mümtaz Taylan'a sinema elçisi onuru! 10

Bir başka önemli başarı ise Ahmet Mümtaz Taylan’dan geldi. En son Leyla ile Mecnun dizisinin devamında yer alan oyuncu, ayrıca Aziz isimli dizinin de kadrosunda bulundu.

Ahmet Mümtaz Taylan, uluslararası sinema elçisi olarak bir kez daha ülkemizi gururlandırdı.

Cinematographic Award of Nations festivali geçtiğimiz gün İtalya’nın Sicilya bölgesindeki Taormina kasabasında gerçekleşti. Ana temasının çevre koruma olan, yerli ve yabancı konukların ağırlandığı etkinliğe Türkiye’den usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan katıldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e güzellik ödülü, Ahmet Mümtaz Taylan'a sinema elçisi onuru! 11

Taylan, İtalyan ve Türk kültürü arasındaki bağ için uluslararası sinemanın elçisi olarak ödüllendirildi.

Türk oyuncuların hem sosyal medya ortamında hem de farklı alanlarda dünyanın farklı bölgelerinde yoğun şekilde konuşulması önemli gelişmeler. Hem ülkeye olan ilginin artışı hem turizm hem de yeni projelerin yurt dışında daha geniş kitlelerin dikkatini çekmesi noktasında yaşanan bu gelişmelerin de olumlu bir katkısının olduğunu belirtmek gerekiyor.