Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna Cengiz Orhonlu kurtarıcı olarak geldi!

Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna Cengiz Orhonlu kurtarıcı olarak geldi!

tarafından ker_def

Cengiz Orhonlu Üç Kız Kardeş dizisiyle yeniden setlere dönüş yaptı. Genç oyuncu daha önce geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanan O Kız isimli dizide gösterdiği performans ile büyük başarı kazanmıştı. Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi ile birlikte genç oyuncu yeniden aynı ekranda yepyeni bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkma fırsatı buldu.

Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş son dönemde reytinglerde ciddi sorunlar yaşıyor. İlk iki sezonda elde ettiği reyting performansını devam ettiremeyen diziye daha önce Gökberk Demirci, Kartal karakteri ile katılmıştı.

Şimdi de dizinin hikayesine yakışıklı oyuncu Cengiz Orhonlu da dahil oldu. Dizide Uzay karakterine hayat verecek olan Orhonlu, 58’inci bölümde izleyici karşısına çıkacak. Uzay karakterinin dizinin hikayesinde etkili olması bekleniyor. Bakalım Uzay’ın gelişi ile birlikte renklenecek olan hikaye, izleyicileri yeniden bu diziye geri döndürebilecek mi?

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide şu oyuncular bulunuyor: “Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

“Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de…