Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon başlama tarihini Almila Ada duyurdu!

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon başlama tarihini Almila Ada duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi, 2022 yılının Şubat ayında başladı ve sezon sonuna kadar da çok başarılı bir süreç ile devam etti. 16 bölüm yayınlanan ilk sezon milyonlarca kişiyi etkileyen dizi, yurt dışında da birçok ülkede yayınlanmaya başlanan bir proje olmayı başardı.

Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlandı. Dizide, Nesrin karakteri ile yer alan İclal Aydın’ın senaryoya yaptığı katkıların da dizinin başarısında etkili olduğu değerlendirmeleri yapılıyor. Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu, üç kız kardeş olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İlk sezondaki büyük başarının ardından ikinci sezonu heyecanla beklenen dizide Dönüş karakterini canlandıran Almila Ada, kendilerinin de yeni sezonun heyecanı içinde olduklarını anlattı.

Genç oyuncu, setin Eylül başında toplanacağını ve Eylül ayının ortalarında da ikinci sezona başlayacaklarını duyurdu. Almila Ada, “Heyecanlıyız ikinci sezon için. Eylül’de çalışmalara başlayacağız tekrardan. Eylül ortasında da yayın olacak diye umuyoruz, bir aksilik olmazsa” diye konuştu.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon başlama tarihini Almila Ada duyurdu! 7

Dizinin beğenilmesinin birçok nedeni olduğunun altını çizen oyuncu, bir aile hikayesi anlattıklarına değindi. Dizinin Ayvalık’ta çekilmesinin de beğenilmesinde etkisinin olduğunu anlatan oyuncu, yaz döneminde rol arkadaşları ile tatil buluşmaları yaparak hasret giderdiklerini de ifade etti.

Oyuncu, “Çekimler Eylül’ün ilk günlerinde başlayacak diye planlanıyor” dedi. Kendisine izleyicilerden gelen yorumların da çok güzel olduğunu belirten Almila Ada, sektördeki arkadaşlarından da takdir aldıklarını anlattı.

Almila Ada ayrıca yaz döneminde Barış Akarsu Merhaba isimli filmin kadın başrolü olarak de sete çıktı. İsmail Ege Şaşmaz ile partner olan oyuncu, kendisinin çekimlerinin 4 hafta sürdüğünü ve tamamlandığını anlattı.

Film ekibinin de 5 hafta çekildiğini hatırlatan ve keyifli geçtiğini anlatan oyuncu, “Çok duygusal bir hikaye. Ama biz hem Amasra’da hem İstanbul’da Barış’ı çok güzel bir şekilde andık. O yüzden sevenleri de, sinema takip edenlerin çok hoşuna gidecek bir film olmuştur diye umuyorum” dedi.

Film çekimlerinin bitmesinin ardından dinlendiğini ve henüz yeni bir tatil planı da yapmadığını belirten oyuncu, bu süreçte dişlerindeki sorun ile de uğraştığını sözlerine ekledi.