Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş, ekrana hızlı giriş yaptı ama çok ilginç yorumlar da ardından geldi!

Üç Kız Kardeş, ekrana hızlı giriş yaptı ama çok ilginç yorumlar da ardından geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tanıtımları dönmeye başladığından beri merakla beklenen bir dizi oldu Üç Kız Kardeş. Ünlü yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin ilk bölümü Salı akşamı yayınlandı. Kanal D’nin üzerinde titizlikle durduğu iddialı projesi, daha ilk bölümüyle beğeni kazandı ama eleştirmenlerden de ilginç yorumlar aldı!

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık ve civarında yapılıyor. Bölgenin muhteşem güzellikteki doğasının da yansıdığı dizi, güçlü bir hikayeye sahip. İclal Aydın ve Reha Özcan ile birlikte genç kuşağın başarılı isimleri Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu da dizinin başrollerinde.

Dizinin ilk bölümünde renkli, heyecanlı, sıcak aile bağlarının yanı sıra üç kız kardeşin en büyüğü Türkan’ın evliliğine çöken karabasanla dramatik bir hikaye de başladı. Kardeşlerin mutlu aile tablosunun ardından gelen dramatik hayatları, dizinin daha ilk bölümünde ön plana çıktı.

Kızkardeşlerden Türkan’ın yaşadıkları kasabanın en zengin ailesinin oğlu Somer’le evliliğinin acı bir şekilde sonlanması, diziyi başka bir yere taşıdı. Önce toz pembe görünen düğün sonrası, başka birini seven Somer’in Türkan’ı terketmesiyle olayların akışı değişti!

Şiddet ve dram yüklü hikayesiyle dikkatleri çeken diziyle ilgili gelen ilk yorumlar ise dikkat çekiciydi. İzleyiciler, diziyi genel olarak beğenirken, televizyon eleştirmenlerinden gelen benzer yorumlar ise Üç Kız Kardeş dizisi için ilginç bir gelişme oldu.

Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, twitter’dan yaptığı paylaşımla “Her türlü dram ve entrika bulunur. Üç Kız Kardeş için söylenecek; ‘itina ile dram ve entrika işlenir’. Özellikle total izleyicide karşılığı olacağı kanaatindeyim. Latin Amerika ve İspanya’da da beğenileceğini tahmin ediyorum.” yorumunu yaptı.

Üç Kız Kardeş, ekrana hızlı giriş yaptı ama çok ilginç yorumlar da ardından geldi! 8

Benzer bir yorum da eleştirmen Murat Tolga Şen’den geldi. O da Sina Koloğlu ile aynı fikre sahipti ve dizinin Latin ülkeleri için daha cazip durduğu görüşünü paylaştı. “Yeni başlayan diziler pembe dizi DNA’sına sahip. Bu dizilerde imkansız aşklar, güçlü entrikalar ve doz aşımı dram var. Bu furyanın yeni işi Üç Kız Kardeş dizisi, Türk izleyicisi için değil de Latin pazarı için çekilmiş gibi duruyor.” açıklamasını yaptı.

Üç Kız Kardeş, ekrana hızlı giriş yaptı ama çok ilginç yorumlar da ardından geldi! 9

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de…