Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in masum güzeli Özgü Kaya’nın asıl mesleğini biliyor musunuz?

Üç Kız Kardeş’in masum güzeli Özgü Kaya’nın asıl mesleğini biliyor musunuz?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin Üç Kız Kardeş adlı dizisinde ‘Türkan’ karakterine hayat veren Özgü Kaya, sezonun en dikkat çeken ekran yüzlerinden biri.

Peki, oyunculuğuyla bu kadar adından söz ettiren ünlü yıldızın aslında müzik eğitimi aldığını biliyor muydunuz?Ünlü oyuncu, İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın Opera bölümünde okurken tesadüfler eseri oyuncu olmuş.

Özgü Kaya, Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda, müziğe ailesinin teşvikiyle başladığını belirterek, “Babam ilkokulda elime bir gitar tutuşturdu hevesle gitar çalmayı öğrendim.Ortaokulda şan ve piyano dersi aldım.

Sonra güzel sanatları kazandım. Müzik bölümünde okudum, ardından da İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın Opera Bölümü’ne  girdim, çalıştığım için bitiremedim ama hedeflerim arasında” açıklamasını yaptı.

Üç Kız Kardeş'in masum güzeli Özgü Kaya'nın asıl mesleğini biliyor musunuz? 8

Müzik yapmak için İstanbul’a geldiğini söyleyen oyuncunun aklında hiç oyunculuk yokmuş. “Hayat beni birçok insanla tesadüfen karşılaştırıp bu sektöre sürükledi” diyor Özgü Kaya.

Hocalarının “Çok medyatik yüzün var, deneyebilirsin” diye teşvik ettiği güzel oyuncu, çekimser davransa da sosyal medyada şarkı söylerken çektiği videolarla bir kitlesi oluşmuş ve dizi teklifleri almaya başlamış.

Üç Kız Kardeş'in masum güzeli Özgü Kaya'nın asıl mesleğini biliyor musunuz? 9

Adı Efsane adlı diziyle setlere adım atan Özgü Kaya, müzikal teklifleri de alıyor ancak acele etmek istemediğini söylüyor.

Oyuncu bu konudaki hedefini şu sözlerle anlatıyor; “Müzik çocukluğumdan beri uğraşım, eğitimim, hayatım olduğu için onla ilgili mükemmeliyetçiyim. Tüm odağımı müziğe vereceğim bir zaman diliminde yapmak isterim. Hem oyunculuk yaptığım hem müzikle ilgili hedeflerim olduğu için bir müzikalde yer almayı çok isterim. “