Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in reyting başarısı bir oyuncusuna da güzel doğum günü hediyesi oldu!..

Üç Kız Kardeş’in reyting başarısı bir oyuncusuna da güzel doğum günü hediyesi oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Salı akşamı ikinci sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisi sezona güzel bir başlangıç yaptı.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş’in sezona reytinglerde zirvede başlangıç yapması aynı zamanda dizinin oyuncu kadrosunda yer alan İclal Aydın’a da güzel bir doğum günü hediyesi oldu.

Dizide ‘Nesrin’ karakterine hayat veren İclal Aydın, İkinci sezonun ilk bölümünün yayınladınğ1 günün ertesi gün olan 14 Eylül’de 51 yaşına bastı.

İclal Aydın’ın doğum gününü dizide kızı ‘Dönüş’ karakterini canlandıran Almila Ada’da sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Üç Kız Kardeş'in reyting başarısı bir oyuncusuna da güzel doğum günü hediyesi oldu!.. 7

Almila Ada instagram hesabında İclal Aydın’ın fotoğrafını paylaşarak, “Yoldaşım, oyun arkadaşım, ablam iyi ki varsın!” sözleriyle oyuncunun doğum gününü  kutladı.

Üç Kız Kardeş yeni sezonun ilk bölümü olan 17. yeni bölümüyle hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde ortalamanın üzerinde reytingler elde etti.  İkinci sezona zirvede başlangıç yapan dizi  tüm kişiler kategorisinde birinciliği elden bırakmadı. AB’de üçüncülük ve ABC1’de de ikincilik iyi bir başarı olarak gözüktü. Dizinin başrol oyuncularından İclal Aydın, canlandırdığı ‘Nesrin’ karakteri ile sosyal medyada çok konuşuldu.