Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir bugüne kadar hep saklardı, en sonunda Dünyayla Benim Aramda dizisinin sırrını verdi!

Demet Özdemir bugüne kadar hep saklardı, en sonunda Dünyayla Benim Aramda dizisinin sırrını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda dizisinde bu zamana kadar saklanan sırları Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy açıkladı! Disney Plus platformunda ikinci Türk dizisi olan Dünyayla Benim Aramda’nın lansmanı yapıldı ve ilk bölümde 14 Eylül itibariyle izleyicilerle buluştu. Dizi için binlerce paylaşım yapıldı ve sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan konulardan birisi de bu oldu. Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy ikilisinin sevgiliyi canlandıracakları dizinin hikayesindeki detaylar ise uzun süredir saklanıyordu.

Demet Özdemir, aylardır kendisine uzatılan mikrofonlara bilgi vermemek, pot kırmamak için büyük çaba harcadı. Ünlü oyuncu, gizlilik nedeniyle detay veremeyeceğini söylerken, bir iki bilgi dışında bir şey de paylaşmadı. Ancak dizinin iki aşık arasındaki bir güven testi üzerinden ilerleyeceğine yönelik bilgiler ortaya çıkmıştı.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin hikayesiyle ilgili beklentilerden çok daha farklı olayların yaşanacağını belirten Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy ikilisi, karakterleri hakkında biraz detay verdi.

Demet Özdemir bugüne kadar hep saklardı, en sonunda Dünyayla Benim Aramda dizisinin sırrını verdi! 8

İlkin karakterinin farklı birisi olduğunu ifade eden Demet Özdemir, günümüz dünyasında da sıklıkla gördüğümüz, ne istediğini bildiğini sanan ama pek de bir şey bilmediğinin farkında olmayan bir karakter ile izleyici karşısına çıkacağını anlattı.

İlkin bir derginin patronu ve ayakları yere sağlam basan bir kadın. Kendi hayatını kuran, güçlü bir kişilik olan İlkin, sevgilisi Tolga ile enteresan bir yolculuğun içine girecek. Demet Özdemir, bu yolculuk ile ilgili şöyle konuştu: “İlkin’in başına gelenler ve kurduğu oyun ile beraber yaşadıkları. Hem çok acıklı hem büyük yüzleşmeleri olacak. İlişki ile ilgili kendisine birçok ders çıkartan bir karakter.”

Demet Özdemir bugüne kadar hep saklardı, en sonunda Dünyayla Benim Aramda dizisinin sırrını verdi! 9

Buğra Gülsoy da dizide İlkin karakterinin sevgilisi Tolga olarak yer alıyor ve oyuncu da izleyicilerin çok farklı bir hikaye ile karşılaşacaklarını anlattı.

Oyuncu, “Yıllardır devam eden bir ilişki var. Bir takım sıkıntılar oluyor ilişkilerinde. Bunu konuşarak çözmek yerine çok tehlikeli bir oyunun içine giriyorlar” diye konuştu.

Tolga dizide bir oyuncu ve popüler birisi. 4 yıl devam eden bir ilişkinin sonrasında İlkin ile Tolga’nın arası açılmaya başlıyor. Bunun nedenini açıklayan Buğra Gülsoy, “Tolga sürekli aynı işini yapıyor olmaktan, iş hayatında sıkıntı yaşıyor. Özel hayatında da suskunlaşıyor. Sevgilisi de onu konuşturmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

Tolga karakterinin içine attığı ve paylaşmak istemediği sorunları ortaya çıkartmak için İlkin’in yaptığı oyun dizinin ana fikri olarak ortaya çıktı. Birçok izleyici de böylelikle dizinin detaylarına hakim oldu.

İlkin karakterinin sevgilisi Tolga’ya nasıl bir oyun oynadığı konusunu çağımızın hastalığı olarak değerlendiren Demet Özdemir detay vermedi. Ancak bilinenler İlkin’in dergisinde çalışan ve Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Sinem karakterinin bu noktada devreye gireceği yönünde bilgiler daha önce ortaya çıkmıştı.