Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu!

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Seray Kaya, 2012 yılında ‘Huzur Sokağı’ isimli atv’nin dizisiyle ilk kez ekrana gelmişti. Oyuncu, daha sonra ‘Kocamın Ailesi’ ve ‘Gülümse Yeter’ dizilerinin yanı sıra ‘Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı’ dizilerinde de oynamıştı. Ancak asıl çıkışını 2017-2020 yılları arasında yayınlanan Fox TV’nin unutulmaz dizisi Kadın ile yakaladı.

Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un başrolünde yer aldıkları dizide oynadığı Şirin karakteri, muhtemelen Kadın dizisini izleyenlerin uzun yıllar unutamayacağı bir karakter oldu! Seray Kaya, o kadar başarılı bir oyunculuk sergiledi ki adeta rol üzerine yapıştı! Mimikleri, duruşu, duygu geçişleri ile psikopat bir karakter olan Şirin ile Seray Kaya, kariyerinde hızlı bir çıkış yakalamayı başardı.

Ardından Kuruluş Osman dizisinde Lena Hatun’a hayat verdi. Geçtiğimiz sezon ise Mahkum dizisinde Cemre isimli bir avukatı oynadı. Ancak dizinin ilk sezonu bitmeden karakterin hikayesi bitti ve Mahkum’dan ayrıldı. Yeni sezonda ise Berk Oktay ile başrolde yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile döndü Seray Kaya.

Oyuncuyu Kadın dizisinde izleyen hemen herkesin, Şirin karakterini unutmadığı yaptıkları yorumlara yansıyor. Pek çok izleyicinin Seray Kaya’nın rol aldığı dizideki yeni karakterini zor benimsediği de sosyal medyada kimi yorumlarda görülüyor. Hala kendisine ‘Şirin’ diye seslenenler bile var. Bir dönem oyuncu, karakterin üzerine bu kadar yapışması ve dizideki Şirin’e duyulan öfkenin kendisine yöneltilmesine de ayrıca sert yanıtlar vermişti sosyal medyadan.

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 15

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde, çok sevdiği eşini kaybeden ve yaşadığı hayatın adeta bir yalan olduğunu öğrenen Elif karakteri ile gönülleri fethetmeye başladı Seray Kaya şu sıralar! atv’nin yeni dizisinde, düğün-davet organizasyonları yapan bir iş insanı olan Elif ile ekrana gelen Seray Kaya, eşinin ölümüyle onun bir başkasından olan çocuğunu sahiplenen Elif’i o kadar iyi oynuyor ki izleyiciye resmen Şirin’i unutturmakta!

Dizinin gün birinciliği aldığı 2. bölümünde Elif, ölen eşinin bir başkasından olan kızını sahiplenirken, onunla ilgili yaşadığı şefkat ve sahiplenme duygusu izleyiciyi öylesine etkiledi ki Seray Kaya’ya övgüler yağmaya başladı.

Elif’in babasını kaybeden, annesi ortadan kaybolan küçük Güneş’e anne şefkatiyle yaklaşması herkesin kalbini ısıtırken, bir sahnede yaşananlar ise izleyenlerin pek çoğunu ağlattı. Elif, sokakta bir anda kaybolan küçük Güneş’i ararken yaşadığı yürek parçalayıcı hali ve onu bulduktan sonra gözyaşları içinde sarılışı ile ekran başındakilere duygulu anlar yaşattı.

Seray Kaya’nın bu sahnedeki performansını ayrıca değerlendiren izleyiciler, Elif karakterine giderek daha çok bağlanmaya başladı.

İşte o sahne

Dizide, babasıyla geçirdiği kazadan sağ kurtulan ve nüfusunda annesi olarak Elif’in gözüktüğü küçük Güneş’in dramı, herkesin yüreğini burkuyor. Ancak, onu istemeyen annesinden daha çok anne gibi davranan Elif rolüyle Seray Kaya, izleyicinin bu sahne ile çoktan gönlünü fethetmiş görünüyor!

Kazadan sonra hiç konuşmayan Güneş’in, ilk kez konuşup kendisine “Güneş’i bırakma” demesi ise izleyenleri duygusal anlara boğan bir sahneydi. Seray Kaya’nın bu sahnedeki performansı da çok beğenildi ve sosyal medyada çok konuşuldu. Benzer duyguları, eşi Hakan’ın morgda cenazesini gördüğü o andaki yıkılışı ile de yaşatmıştı oyuncu. Kaya, Elif’in yaşadığı dramı, performansı ile o kadar iyi yansıtıyor ki izleyici karakteri giderek daha çok sevmeye başladı.

Adeta Seray Kaya, Kadın dizisindeki Şirin’den sonra Elif rolüyle izleyiciyi bu kez bambaşka bir yerden yakalamayı başardı! Gitti Şirin, geldi Elif…

İşte izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 16

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 17

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 18

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 19

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 20

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 21

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 22

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahne ile Seray Kaya, Şirin olmaktan kurtulup Elif oldu! 23