Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’nin sevilen dizisi Yemin için alınan flaş karar hayranlarını çok üzecek!

Kanal 7’nin sevilen dizisi Yemin için alınan flaş karar hayranlarını çok üzecek!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal 7 ekranları için Karamel Yapım tarafından çekilen Yemin dizisi dördüncü sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkıyor. Cumartesi ve Pazar akşamları yayınlanan, başrolünde Gökberk Demirci yer aldığı dizinin devam edip etmeyeceği merak konusuydu.

İkinci sezonda Yemin’den ayrılan başrol oyuncusu Özge Yağız’dan sonra dizinin tüm yükünü Gökberk Demirci üstlenmiş ve yeni isimlerle yoluna devam etmişti. Ayrılık sonrası dizi yeni bir senaryo ve hikaye ile yoluna devam ederken Yemin dizisi için beşinci sezonun onayının çıktığı haberleri basında yer almıştı.

Yönetmenliğini Reyhan Pekar’ın yaptığı ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan dizinin senaryosunu Başak Yazı Odası kaleme alıyordu. İzleyicinin ilgiyle izlediği ve 419 bölümü geçen diziyle ilgili sürpriz bir karar alındı.

Kanal 7’nin sevilen dizisi Yemin için alınan flaş karar hayranlarını çok üzecek! 7

Sevilen dizinin çekilmesi planlanan 5. sezon çalışmaları iptal edildi. Gökberk Demirci, Setenay Süer, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Ahmet Ömer Akıner, Gül Arcan, Büşra Oğur, Nevzat Yılmaz, Melahat Abbasova’nın başlıca rollerini paylaştığı dizinin 554. bölümle birlikte final yapacağı öğrenildi.

Yemin’in 4. sezon çekimleri mayıs ayında bitecek ve dizinin yayını ise eylül ayına kadar sürecek. Dev bütçeli dizilere kafa tutan ve izleyicinin her bölümünü merakla beklediği dizisinin başarılı oyuncusu Gökberk Demirci şimdiden yeni görüşmelere ve gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı konuşuluyor.