Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Somer’i Berker Güven’i hiç böyle görmediniz!..

Üç Kız Kardeş’in Somer’i Berker Güven’i hiç böyle görmediniz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranında yayınlanan ve yeni sezonda ekranlara damga vuran Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Somer’ karakterine hayat veren oyuncu Berker Güven meslekteki tecrübelerini, oyuncu olmak isteyen genç oyuncu adaylarıyla paylaştı.

Berker Güven bu zamana kadar aldığı bütün eğitimler ile oyunculuk deneyimlerini birleştirerek hazırladığı atölyede pek çok oyunculuk tekniği, sahne çalışmaları, karaktere hazırlanma yöntemleri, sahne öncesi rahatlama egzersizleri, sahne içi konsantrasyon ve kendi hayatında kullanmakta olduğu bütün teknikleri öğrencileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu, genç oyuncu adaylarıyla bir araya geldiği Berker Güven ile Oyunculuk Kampı’nın sona ermesiyle birlikte eğitime katılan öğrencileriyle pozunu instagram hesabından yayınladı.

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'i hiç böyle görmediniz!.. 8

Berker Güven paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Başta canım öğrencilerim Alara, Beste, Buse, Duygu, Ebru, Elif Naz, Evren, Ezgi, Hazal, Kaan, Kübra, Selma, Tuğçe ve Yaren… Size her gün “Hadi herkes derse, bugün çok işimiz var“ demeyi çok özleyeceğim.

İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki sizinle bu kamp vesilesiyle tanışma ve çalışma fırsatı buldum. Bana korkusuzca kalbinizi açtığınız için, bana güvendiğiniz için size çok teşekkür ederim. Umarım kalbinize ve azminize layık olabilmişimdir. Yolunuz, kalbiniz kadar temiz ve açık olsun. Bir gün her birinizle oyun arkadaşı olarak karşılaşmayı dilerim.”

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'i hiç böyle görmediniz!.. 9

Bilgi Üniversitesi Sinema Bölümü’nü birincilikle bitiren Berker Güven bir röportajında; “Ben metod oyuncusuyum, karaktere belli bir metod üzerinden hazırlanırım, o karakterle bir süre vakit geçiririm. Oyunculuk dersi veriyorum aynı zamanda özel durumlu karakterlere nasıl çalışılır eğitimi vermek istiyorum” şeklinde konuşmuştu.