Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü bir araya getiren Kusursuz Kiracı ne zaman yayınlanacak?

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü bir araya getiren Kusursuz Kiracı ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisinin ilk duyurusu yapılalı aylar oluyor. Hatta dizinin setinden fotoğraflar dahi geldi. Ancak hala izleyiciyle buluşmadı. Kimileri Kusursuz Kiracı dizisinin yılan hikayesine döndüğünü düşünüyorsa da işin aslı öyle değil.

Fox TV, yeni dizisi Kusursuz Kiracı’yı kış sezonunun sonuna doğru duyurdu. Dolayısıyla herkes dizinin yaz aylarında ekrana gelmesini bekliyordu. Ancak yaz sezonuna gireli birkaç hafta olmasına rağmen yeni dizinin yayın tarihiyle ilgili hala bir bilgi yok. Üstelik dizinin çekimlerine başlanmasına rağmen.

Herkes Kusursuz Kiracı dizisinin ne zaman yayınlanacağını beklerken kulaklara gelen bir haber dizinin akıbetiyle ilgili ipucu verdi. Buna göre Fox TV, Kusursuz Kiracı dizisini önümüzdeki sezona ertelemeye karar verdi.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü bir araya getiren Kusursuz Kiracı ne zaman yayınlanacak? 7

Bu kararın altında yatan neden ise halen yeni dizilerin reytinglerinin çok düşük gitmesi. Yaz aylarında daha az televizyon izleniyor ve dolayısıyla dizilerin reytingleri çok düşük gidiyor. İddialı yeni diziler dahi ortalamanın altında reyting alıyor.

Bir apartmanda geçen ve insan ilişkileri üzerine eğilen Kusursuz Kiracı dizisinde, Dilan Çiçek Deniz’i Mona isimli genç bir gazeteci olarak izleyeceksiniz. Serkay Tütüncü ise Yakup karakteri ile yine gazeteci rolüyle ekranda olacak. Dizi için yayın tarihinin yaz dönemi olması bekleniyordu. Hatta Fox TV’nin Haziran ayı için yayın planlarına diziyi eklediği geçtiğimiz haftalarda konuşulmuştu.

Dolayısıyla görünüşe göre Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü ikilisini ekranda izlemek isteyenler eylül ayına kadar beklemek durumunda kalacak. Ama dizi en azından sağlam bir şekilde sezona başlayıp, güçlü bir şekilde ilerleyebilecek.