Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay çok net! Bir sonraki projesi Kuş Uçuşu’na bağlı!

Birce Akalay çok net! Bir sonraki projesi Kuş Uçuşu’na bağlı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuş Uçuşu dizisi deyim yerindeyse Netflix’i yerle bir etti. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören dizi sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Dizinin tüm bölümlerini çabucak izleyip bitiren izleyici Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonunun olup olmayacağını merak ediyor.

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile paylaştığı Kuş Uçuşu dizisi sekiz bölümden oluşuyor. Son derece sürükleyici ve heyecanlı bir hikayeye sahip Kuş Uçuşu’nun yayına girmesinden sonra izleyici kısa sürede sekiz bölümü izleyip bitirdi. Haliyle akıllara dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı geldi.

Nitekim Kuş Uçuşu, ikinci sezonun çekilebilebilmesine olanak tanıyacak şekilde, yani ucu açık bir şekilde bitirildi. Eğer istenirse hikayenin devamı yazılarak ikinci sezonla devam edilebilir. Bu durum Kuş Uçuşu’nda yeni bir sezonun olabileceğini umudunu da güçlendirdi.

Birce Akalay çok net! Bir sonraki projesi Kuş Uçuşu’na bağlı! 7

Güzel haber ise birkaç gün önce başrol oyuncusu Birce Akalay’dan geldi. Akalay gazetecilere yaptığı açıklamada “Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonu olabileceğine dair güzel şeyler duyuyoruz. Onun için önceliğim o, yakın zamanda belli olur” dedi.

Şu an önceliğinin Kuş Uçuşu olduğunu söyleyen Birce Akalay, bir sonraki projesine de buna göre karar vereceğini belirtti. Başarılı oyuncu, “ Oradan çıkacak karara göre de televizyonda da ne yapabileceğime bakacağım. Ben de özledim televizyon seyircisini, ekranda olmayı. Ama şu anda önceliğim Kuş Uçuşu diyebilirim” diye konuştu.

Akalay, bir süre önce Oktay Kaynarca’nın, aynı zamanda ortağı olduğu yapım firmasının Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden teklif aldığı konuşulmuştu. Akalay’ın bu teklife henüz bir yanıt verip vermediği merak ediliyordu. Dolayısıyla görünüşe göre Akalay yeni dizi teklifiyle ilgili kararını vermek için Kuş Uçuşu’nun ikinci sezon kararını bekliyor.