Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya, bikinili pozlarıyla nefes kesti!..

Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya, bikinili pozlarıyla nefes kesti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güzel oyuncu Özgü Kaya, 2017 yılında başlayan oyunculuk macerasında kariyer basamaklarını hızlıca tırmandı.

Ünlü oyuncu Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi ile kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Dizide ‘Türkan’ karakterine hayat veren Özgü Kaya zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla nefesleri kesti. Beyaz bikinisi ile poz veren güzel oyuncu düzgün fiziği ile hayranlarından tam not aldı.

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya, bikinili pozlarıyla nefes kesti!.. 8

Oyuncunun ‘Yaz ve ben’ notunu düştüğü paylaşımlarına takipçileri tarafından, ‘Güzellik’, ‘Aman Tanrım! ve ‘Çok güzelsin’ gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Adı Efsane isimli dizide, ‘Sibel’ karakteri ile yardımcı oyuncu olarak yer alan Özgü Kaya, biraz da kilolu haliyle izleyicilerin dikkatini çekmişti. Ancak sonraki süreçte daha fit bir görüntü ile hayranlarının karşısına çıkan Özgü Kaya, Mehmetçik Kutül Amare isimli TRT1 dizisinde’ Zeynep’ karakteri ile başrolde yer aldı.

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya, bikinili pozlarıyla nefes kesti!.. 9

Asıl çıkışını ATV’de yayınlanan ve Keremcem ile başrollü paylaştığı Kimes Bilmez isimli dizi ile yapan oyuncu, kariyerindeki sıçramayı ise Eylül ayında Kanal D ekranlarında ikinci sezonu yayınlanacak Üç Kız Kardeş adlı diziyle yakaladı.

Özgü Kaya dizide aynı zamanda partneri Berker Güven ile çok başarılı bir uyum yakaladı. İki genç oyuncunun yüksek enerjisi ve İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan hikayenin de başarısı ile birlikte Özgü Kaya ismi gündemden düşmüyor.