Ana sayfa Dizi Haberleri Aksiyon dolu Behzat Ç dizisi yeni sezonunda oyuncu kadrosunda kimler var?

Aksiyon dolu Behzat Ç dizisi yeni sezonunda oyuncu kadrosunda kimler var?

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç dizisinin yenilenen hikaye ile tekrar izleyicilerin karşısına çıkmasına az bir zaman kaldı. Ankara’da devam eden çekimler yoğun bir şekilde sürerken, diziden ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

BluTV’de yayınlanacak olan Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ismiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin merakla bekleyen izleyicilerle buluşmak için gün saymakta olduğunu da hemen belirtelim.

Hasretle beklenen dizinin çekimleri tüm hızıyla sürerken ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nden yeni bir tanıtım yayınlandı. Fragmana ilgi büyük oldu ve izleyiciler yeni dönemde hikayenin nasıl şekillendiğini ve oyuncu kadrosunda kimlerin olduğunu çok merak ediyor.

Yayınlanan yeni tanıtımda çarpıcı aksiyon sahneleriyle dikkat çeken ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ hayranlarının özlemini dindirecek yeni bölümleriyle yakında BluTV’de izleyicileriyle buluşacak. Henüz yayıncı kanal tarafından yayın tarihi açıklanmadı. Ancak çok yakın bir zaman içinde dizinin izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun yenilenen hikayeyi beğenmesi ve tekrar Behzat Ç olarak ekrana dönmeye karar vermesi üzerine proje ortaya çıktı. Erdal Beşikçioğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda dizinin artık kendisini için kapandığını ifade etmişti.

Ancak oyuncunun son dönemde yer aldığı Kağıt Ev ve Hakim dizilerinin tutmaması, Behzat Ç’ye olan ilginin bitmemesi ve yenilenen hikayeyi de uygun bulması ile birlikte bu kararından döndüğü anlaşılıyor.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolüdeki Behzat Ç dizisinin oyuncu kadrosunda eski bölümlerden tanıdığımız; İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç yer alıyor. Ayrıca kadroya yeni isimler de dahil oldu.

Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Özge Yağız ve Gökçe Eyüboğlu yeni sezonda Behzat Ç’nin yenilenen kadrosunun etkili isimleri olarak öne çıkıyor.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ yakında BluTV’de izleyicilerle yeniden buluşacak.