Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya’nın ikiz kardeşini gören hayranları şaşırdı!..

Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya’nın ikiz kardeşini gören hayranları şaşırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Türkan’ karakterini canlandıran Özgü Kaya performansıyla beğeni topluyor.

Her salı izleyici tarafından heyecanla bekleyen dizinin fanları ayrıca Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisinin uyumundan ve yüksek enerjisinden de çok memnun. Sosyal medyada ‘Türkan’ ile ‘Somer’ karakterleri son dönemin en çok konuşulan dizi çifti olarak gözüküyor.

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Özgü Kaya sık sık dizi setinden paylaşımlarda bulunuyor. Oyuncunun son instagram paylaşımı ise hayranlarını şaşırttı.

İkiz erkek kardeşi Efekan Kaya ile fotoğrafını paylaşan Özgü Kaya ile kardeşini gören hayranları kısa bir süre şaşkınlık yaşadı.

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın ikiz kardeşini gören hayranları şaşırdı!.. 105

Özgü Kaya paylaşımında ikiz kardeşine sevgisini şu sözlerle dile getirdi; “Kardeşim, ikizim, birlikte en çok saçmalayıp en çok güldüğüm, can parçam. Seni çok seviyorum!”

Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından; ‘Çok tatlısınız ikiz olmanız da ne güzel!’, ‘Maaşallah’; ‘Çok güzelsiniz’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın ikiz kardeşini gören hayranları şaşırdı!.. 106

Özgü Kaya, yukarıdaki fotoğrafı ise, ‘Daimi modumuz’ notuyla paylaştı. Fotoğraflardan, Özgü Kaya’nın erkek kardeşi Efekan’ı çok sevdiği ve aynı zamanda onunla birlikte olduğu anlarda çok eğlendiği anlaşılıyor.