Ana sayfa Dizi Haberleri İnanılır gibi değil! Bahar Şahin, Gülümse Kaderine’nin final yapacağını sosyal medyadan öğrendi!

İnanılır gibi değil! Bahar Şahin, Gülümse Kaderine’nin final yapacağını sosyal medyadan öğrendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülümse Kaderine’nin daha üçüncü bölümünde finaline karar veren Fox TV bir kez daha tepkileri üzerine topladı. Ortaya çıkan bir gerçek ise herkesin ağzını açıkta bıraktı. Çünkü Gülümse Kaderine’nin başrol oyuncusu Bahar Şahin, dizisinin final yapacağını sosyal medyadan öğrendi.

Gülümse Kaderine dizisinin üçüncü bölümü bu hafta yayınlandı. Dizi ilk bölümüyle reytinglere kötü bir giriş yaptı. İki ve üçüncü bölümünde de reytingler yükselmeyince acımasızlığıyla bilinen Fox TV, diziye hiç şans vermeyerek üçüncü bölümde finaline karar verdi. Ve belki de bu kararıyla bir rekora imza attı.

Final kararını resmileştiğinde ilk duyuran gazeteci Birsen Altuntaş oldu. Altuntaş’ın final kararını duyurmasının ardından Gülümse Kaderine’nin başrol oyuncusu bahar Şahin’in yaptığı bir yorum herkesi ağzını açıkta bıraktı. Bahar Şahin paylaşımında şöyle yazıyordu:

“Teşekkürler Birsen Ablacım. Nerede ne zaman başlayacağını da, ne zaman biteceğini de seninle öğrendik” Bu demek oluyordu ki dizinin final kararı oyunculara bildirilmemişti. Oyuncular da kararı sosyal medyadan öğrenmişti.

İnanılır gibi değil! Bahar Şahin, Gülümse Kaderine’nin final yapacağını sosyal medyadan öğrendi! 104

Bu hafta üçüncü bölümü yayınlanan Gülümse Kaderine sosyal medyada bir hayli başarılı olmuştu. Ancak aynı şey reytingler için söylenemiyordu. Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Erkan Meriç gibi genç oyuncuların hayranları, sosyal medyada diziyi öne çıkartırken dizi üçüncü bölümüyle reytinglerde tüm kişiler kategorisinde on ikinci sırada yer aldı.

Gülümse Kaderine, özellikle Zalim İstanbul’da canlandırdığı Ceren karakterindeki performansıyla izleyiciyi büyüleyen Bahar Şahin’i uzun bir aradan sonra yeniden ekrana getirdiği için büyük bir heyecanla bekleniyordu. Dizinin ilk bölümü izleyici tarafından çok sevildi. Yetiştirme yurdunda büyümüş iki genç kızın hikayesini anlatan dizi yine entrikaları ve tehlikeli karakterleriyle ilerleyen bölümlerde izleyiciyi büyük bir heyecanın beklediğinin ilk işaretlerini verdi. Ancak dizinin reyting sonuçları tam bir hayal kırıklığı oldu.