Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in yeni bölüm çekimlerinden gelen ilk foto, izleyiciyi heyecanlandırdı!

Üç Kız Kardeş’in yeni bölüm çekimlerinden gelen ilk foto, izleyiciyi heyecanlandırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, sezona geç başlamış erken sezon finali yapmıştı. Hikayesi ile izleyicinin çok sevdiği dizi, ilk sezonunda büyük bir başarıya ulaştı. Kısa sürede Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başaran hikaye, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanmakta.

Sevgi dolu bir ailede büyüyen ancak ilerleyen yaşlarından hayatlarındaki değişimlerle dramatik olayların içine sürüklenen üç kız kardeşin öyküsünü anlatan dizinin ikinci sezon çekimleri kısa bir süre önce başladı. İclal Aydın’ın çok sevilen romanı, diziye uyarlandığında da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Dizinin çekimleri Ayvalık’ta başladı. Merakla beklenen yeni bölümler öncesinde izleyici hayli heyecanlı. Özellikle Özgü Kaya ve Berker Güven’in hayat verdikleri Türkan ve Somer aşkında neler yaşanacağı, izleyicinin yeni sezondaki en büyük merakını oluşturuyor.

Üç Kız Kardeş'in yeni bölüm çekimlerinden gelen ilk foto, izleyiciyi heyecanlandırdı! 7

Kadrosunda usta isim Reha Özcan, Veda Yurtsever gibi isimlerin yanı sıra Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu’nun başrolünde oynadığı dizide kızların annesine hayat veren İclal Aydın, hikayenin yazarı olarak senaryoya katkılarıyla da dizinin önemli isimlerinden birisi.

İclal Aydın, dizinin ilk çekim günlerinde izleyicinin heyecanını katlayacak bir paylaşım yaptı geçtiğimiz günlerde. Türkan karakteri ile ekranda yeni bir çıkış yakalayan genç oyuncu Özgü Kaya ile bir pozunu paylaştı oyuncu. Mesajında da “Bizim Biricik Türkan’ımız. Güzel kızlarımla şahane bir sezona hazırız.” notunu yayınladı. Özgü Kaya ise kendi sayfasında bu mesaja karşılık “Ne güzelsin, çok seviyorum çok” sözleriyle yanıt verdi İclal Aydın’a…

Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezona hazır!.. 47

Bu paylaşım, Üç Kız Kardeş’in ikinci sezonunu bekleyenler için güzel bir sürpriz oldu. Anne kızı oynayan iki oyuncunun kamera arkasında da yakın oldukları anlaşılmakta bu paylaşım ile. Entrika dolu hikayesi ile yeni sezonda yeni sürprizlerle gelmeye hazırlanan dizinin Eylül’ün ilk günlerinde ekrana gelmesi bekleniyor.

Ailenin babası ‘Sadık’ karakterine hayat veren Reha Özcan geçtiğimiz günlerde, dizide yeni sürprizlerin olduğunu söyleyerek heyecanı arttırmıştı. Sezon çekimleri başlayan dizinin setinden gelen bu ilk poz ise izleyicilerin heyecanını daha da katladı….