Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, giderek daha çok sarışınlaşıyor! Yeni diziye, yeni imaj mı?

Aslı Enver, giderek daha çok sarışınlaşıyor! Yeni diziye, yeni imaj mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kavak Yelleri dizisinde oynadıktan sonra şöhreti yakalayan Aslı Enver, en son ekrana Babil dizisi ile gelmişti. İki sezondur dizilerde rol almayan Enver, bir süre önce Netflix için çekilen Sen Yaşamaya Bak isimli filmle gündeme gelmişti. Kaan Urgancıoğlu ile başrolünde oynadığı filmle hayranlarına güzel bir sürpriz yapan oyuncunun ne zaman ekrana döneceği ise merak konusu.

Aslı Enver’in bir süre önce Disney Plus ile anlaştığı biliniyor. Oyuncunun nasıl bir dizide ya da filmde rol alacağı heyecanla bekleniyor hayranları tarafından. Kulislere sızan bilgilere göre Ay Yapım imzalı Arayış isimli bir filmde oynayacak.

Henüz iddialara doğrulanmış değil. Arayış filminden teklif gittiği kulislerde dillendirildi ama şimdilik bir gelişme yok. Eğer iddialar doğruysa ve kabul ederse arkadaşını kurtarmak için tarikata sızan bir karaktere hayat verecek oyuncu.

Aslı Enver, giderek daha çok sarışınlaşıyor! Yeni diziye, yeni imaj mı? 9

Bu arada bir de O3 Medya tarafından çekilecek olan bir diziyle de anılıyor oyuncu. Dizinin sıradışı bir hikaye olacağı, La Chica Que Limpia isimli bir Arjantin dizisinden uyarlanacağı konuşuluyor. ABD’ye de uyarlanan ve The Cleaning Lady olarak bilinen dizide, temizlikçilik yapan sıradan bir kadın görüntüsündeki bir seri katilin hikayesi anlatılıyor.

Böylesine ters köşe bir rolde oynama ihtimali bile hayranlarını heyecanlandırdı oyuncunun. Benim Adım Farah olarak konuşulan diziyle ilgili gelişmeler merakla bekleniyor. Aslı Enver ise yaz sezonunda bol bol tatil yaptı, dinlendi ve paylaşımlarıyla sosyal medyada hayranları tarafından ilgiyle takip edildi.

Aslı Enver, giderek daha çok sarışınlaşıyor! Yeni diziye, yeni imaj mı? 10

Oyuncunun bir süre önce saçlarının rengini açtırdığı görülmüştü. Yaz döneminde yeni saçlarıyla boy gösteren oyuncunun giderek daha da saç renginin açıldığı görülmekte.

Aslı Enver’in bu yeni hali, takipçilerinin beğenisini alıyor. Bu arada tabii ki herkesin aklında, bu yeni imajının yeni projelerinden birisi için olup olmadığı da ayrı bir merak konusu…

Aslı Enver, giderek daha çok sarışınlaşıyor! Yeni diziye, yeni imaj mı? 11