Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi başrol oyuncusunun ani ayrılığı ile sarsıldı!

Üç Kuruş dizisi başrol oyuncusunun ani ayrılığı ile sarsıldı!

tarafından kadir kadir
Zafer Algöz, Üç Kuruş'a veda etti

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Üç Kuruş’un heyecan ve aksiyon dolu son bölümü Zafer Algöz’ün canlandırdığı Nezih karakterinin ölümüyle bitti. Başrollerde yer alan uzta oyuncu Zafer Algöz’ün diziye ani vedasını kimse beklemiyordu. İzleyiciler, Nezih karakterinin vedası ile şaşkına döndü.

10. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Kartal, uzun süredir başının dertte olduğu Nezih’i tuzağa düşürmeyi başardı. Başına dayanan silahı umursamayan Nezih, adamlarının geri çekilelim teklifine karşı Kartal’ın tetiği çekemeyeceğini söyledi. Bu sırada Kartal’ın değer verdiği Ruşen abiyi esir alan Nezih’in adamları avantajın kendilerine geçmesini sağladı.

Kartal’a silah doğrultan Nezih’in bilmediği bir şey vardı. Kartal, Nezih’in adamlarını daha önceden kendi tarafına çekmeyi başarmıştı ve durum kolluyordu. Birden adamları Nezih’e silah doğrultarak avantajın yine Kartal’a geçmesini sağladılar. Nezih tekrar alnına dayanan silah karşısında Kartal’ın yapamayacağını düşündü.

Fakat Çıngıraklı’ya baskına gelen ve geri adım atmamakta kararlı olan Nezih’i Kartal, komiser Efe’nin önünde gözünü kırpmadan öldürdü. Üç Kuruş’a Bahar’ın gizemli babası Nezih karakteriyle katılan Zafer Algöz, yayınlanan son bölümle diziye veda etti.

Senaryosu Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad tarafından yazılan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş dizisi; kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesinde geçiyor. Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz oluyor. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkarıyor.