Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisi nasıl bir finalle bitecek, ilk izler ortaya çıkıyor!

Üç Kuruş dizisi nasıl bir finalle bitecek, ilk izler ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç ikilisini başrolde buluşturan Üç Kuruş dizisinin finaline çok az kaldı. Dizinin hayranları heyecanla son bölümlerde neler olacağını beklemeye başladı… 28. bölümü ile birlikte Mayıs sonunda izleyicilerine veda edeceği kesinleşen dizide son 3 bölüm kaldı. Pazartesi akşamı izleyeceğiniz 26. bölümde finale doğru neler olacağının ilk izlerini bulacaksınız.

Üç Kuruş heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı 26. bölümüyle ekrana gelecek. Nursel Köse’nin canlandırdığı Neriman karakteri geçtiğimiz haftalarda veda etti. Sonrasında ise geçen hafta Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Bahar’ın acı vedasını izledik. Senaristler üst üste verdikleri mesajlarla başrolleri bir bir hikayeden çıkartmakta olduklarını gösteriyor. Peki bu sefer kim ayrılacak? Akılları kurcalayan soru bul. Kartal, hayatta en sevdiği kadını, Bahar’ı kaybettiğini kabullenmez. Çektiği acıyı bastırmaya çalışırken, bu acıyı en iyi anlayan eski dostu Ferhan karşısına çıkar.

Ferhan, Kartal’a intikam için harekete geçecek gücü verir. Efe ve Çetin son anda Kılıç ve Baybars’ı ellerinden kaçırmış olmalarına rağmen Kartal’ı kendine getirmeleri gerektiğinin farkındadır. Fakat intikam peşinde tek başına ölümüne yürüyen Kartal’ın hep bir adım gerisindelerdir.

Kılıç ve Baybars arasında Bahar’ın ölümü nedeniyle yaşanan gerginlikten sonra Baybars kaçma planına yalnız devam etmek zorunda kalır. Kartal, Baybars’ı köşeye sıkıştırdığını düşündüğü anda yeniden bir seçim yapmak zorunda kalır.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi önemli isimler bulunuyor.

“Üç Kuruş” yeni bölümüyle 16 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!