Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den dizi izleyicisine büyük ayıp! Yeni başlayan dizi için final şoku!

Fox TV’den dizi izleyicisine büyük ayıp! Yeni başlayan dizi için final şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerce Çarşamba akşamları buluşmaya başlayan Gülümse Kaderine dizisinin ilk 3 bölüm sonrasında elde edilen reytingler tatmin etmedi.. Sosyal medyada dizinin hayranları müthiş bir etkileşim oluşturmasına ve güçlü bir oyuncu kadrosunun yer almasına rağmen, diziye olan ilginin düşüklüğü final kararını beraberinde getirdi.

Avşar Film imzasını taşıyan dizi aylardır konuşulan bir proje oldu… Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Sude Zülal Güler ve Erkan Meriç gibi genç oyuncuların önemli katkılar yaptığı; Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur ile Mine Tugay gibi tecrübeli isimlerin de yer aldığı dizinin reytingleri ortalamanın altında kaldı.

Fox TV, bu sezon diğer birçok dizide olduğu gibi yine beklemek istemedi ve Gülümse Kaderine dizisi için final kararı verdi. Hikayesini Burcu Över’in yaptığı dizi beşinci bölümü ile birlikte 25 Mayıs Çarşamba günü izleyicilerine veda edecek.

Fox TV'den dizi izleyicisine büyük ayıp! Yeni başlayan dizi için final şoku! 57

Ancak Fox TV’nin bu yaptığı da birçok dizi hayranına bir ayıp olarak nitelendiriliyor. Bu sezon üst üste iddialı dizilerine kısa süre zaman tanıyan ve hemen yayından kaldırma kararları alan kanal yönetimi, dizi hayranlarında güvenilmezlik hissi oluşturuyor.

Fox TV’de ekrana gelen bir diziyi izlemek için birçok kişi iki kez düşündüklerini, ‘kısa sürede final yapar’ düşüncesi ile de izlemeyi düşündükleri bir dizi olsa bile bakmadıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Fox TV'den dizi izleyicisine büyük ayıp! Yeni başlayan dizi için final şoku! 58

Fox TV’nin son dönemde birbiri ardına birçok diziyi böyle kolayca harcaması izleyicileri oldukça rahatsız eden bir durum haline geldi… Kanalın ayrıca yeni diziler için sezonun en kötü zamanını seçtiği gerçeği de ortada. Hem Ramazan ayının etkisi hem de havaların ısınmaya başladığı bir dönemde tüm dizilerin izleyici sayısı düştü. Bu tür dengelerin çok da düşünülmeden yayın doldurmak için dizi yapıyor havası veren Fox TV, için bu final kararı da rahatsız edici oldu.