Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde finale az kaldı, yeni ayrılık sarsıcı olacak!

Üç Kuruş dizisinde finale az kaldı, yeni ayrılık sarsıcı olacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Kartal ile Bahar’ın duygu dolu anlarının ekrana geldiği tanıtımda Baybars’ın “Eğer ben yerin dibine gireceksem o Kartal denen çocuk da girecek!” sözleri dikkat çekiyor. Şahin ve Çetin kavga ederken Çetin’in Şahin’den ne istediği merak konusu oluyor.

Tutuklanan Adnan’ın ise Efe’ye “Bedelini ödemeye hazır ol!” demesi gerilimi artırıyor. Bahar’ı kaçıran ve Baybars’tan Kartal’ın kalbini getirmesi için emir alan Kılıç’ın yapacakları heyecanla beklenirken “Kartal Bahar’ı kurtarabilecek mi?” sorusunun yanıtı bekleniyor. Ancak setten yansıyan haberlerde Bahar karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin rolünün bittiği için diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Yani Bahar karakter için yolun sonuna gelindi… Dizinin 9 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 25. bölümünde Nesrin Cavadzade son kez yer alacak.

Üç Kuruş dizisinin final tarihi de belli oldu. Dizinin 28. bölümü ile birlikte 30 Mayıs’ta izleyicilerle son kez buluşması bekleniyor… Yeni bölüm öncesinde 24. bölümde neler yaşandığına da vurgu yapmak lazım. Geçtiğimiz hafta bayram haftası nedeniyle dizinin yeni bölümü ekrana gelmedi. Bir önceki haftada yayınlanan 24. bölümde ise ilginç olaylar yaşandı.

Dizinin 24. bölümünde; Baybars’ın Çetin ile beraber yurt dışına çıkacağını öğrenen Kartal ile Efe, adamlarıyla birlikte harekete geçti. Baybars’a baskın düzenleyen ikili, nefes kesen bir çatışmanın içine girerken bu sırada Kılıç’ın gelmesiyle köşeye sıkıştılar.

Kartal ile Efe tam giderken Çetin onların aracına binerek kurtuldu. Çetin’i Baybars’ın yanından almayı başaran Kartal ile Efe rahat bir nefes alarak evlerine dönerken onları bekleyen asıl tehlikeden habersizlerdi. Kılıç, Bahar’ı kaçırarak Kartal’a en büyük darbeyi indirirken Kartal’ın sevdiği kadını nasıl kurtaracağı merak konusu oldu.