Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde Fırat için tünelin ucundaki ışık gözüktü!

Mahkum dizisinde Fırat için tünelin ucundaki ışık gözüktü!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının etkili dizilerinden olan Mahkum, 19 bölüm yayınlandı ama son haftalarda yaşanan ilgi azalması da dikkatlerden kaçmıyor. Birçok dizi hayranının eleştirdiği hikayenin gidişatıyla ilgili önemli detaylar yeni bölümde ortaya çıkacak.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide ayrıca Talat Bulut da sonradan hikayeye katılan ünlü isimler arasında yer alıyor. Seray Kaya’nın canlandırdığı Cemre karakterinin ölmesinin ardından hikaye hareketlendi ama dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler de sosyal medyada artarak sürüyor.

Mahkum dizisinin 20. yeni bölümü 11 Mayıs perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak ve bu bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Ölümün eşiğinden annesinden gelen haberle dönen Barış, yaşadığı travmanın etkisinde sürüklenmeye başlar.

Zahit’in yalanına inanmış, bu yalanla yaşamaya başlamıştır. Onun bu değişik ruh hali Büge’nin dikkatini çeker. Barış herkesten habersiz, kendi zihninin içinde bir yolculuğa başlar.

Mücadelesini zaferle bitirmeye çok yakın olan Fırat, onu köşeye sıkıştırmaya çalışan Başsavcı Asaf’a direnecektir. Tünelin ucundaki ışığa çok az kalmışken, Fırat görevine geri dönebilecek midir?