Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde kötü bir son mu izleyicileri bekliyor?

Üç Kuruş dizisinde kötü bir son mu izleyicileri bekliyor?

tarafından ker_def

Üç Kuruş dizisi 28. bölümü ile birlikte final yapacak. Son 3 bölüm kaldı ve izleyicilerin merakı da arttı. Finale adım adım gidilirken de hikayeden ayrılan karakterler dikkatleri çekiyor. Önceki bölümlerde Nursel Köse’nin canlandırdığı Neriman karakterinin vedası izleyicileri üzmüştü. Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Bahar karakterinin feci ölümü de yine dizinin hayranları için finale doğru daha başka kötü gelişmeler de olacağını göstermesi bakımından anlamlıydı.

Dizinin başrolünde Ekin Koç ile birlikte yer alan Uraz Kaygılaroğlu, Kartal karakterini canlandırıyor. Dizinin 16 Mayıs’ta yayınlanacak olan 26. bölümünde ise Baybars’ın Kartal’ı vurması izleyicileri bir kez daha sarsacak. Kartal karakteri finalden önce hikayeye veda mı ediyor? Üç Kuruş dizisinde kötü bir sona doğru mu gidiyoruz? Dizi hayranlarının aklını kurcalayan bu sorular belirdi.

30 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelecek olan 28. final bölümü öncesinde hikayede yaşanacak değişimler heyecanı artırırken, Kartal karakterinin durumunu ancak yeni bölüm sonunda öğrenebileceksiniz. Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Bahar’ın vurulmasının ardından kendine gelemeyen Kartal intikam için hızla harekete geçerken Kılıç ile Baybars arasında da gerilim yükseliyor.

Nefes kesen anların yaşandığı tanıtımda Baybars’ın Kartal’ı vurması izleyenleri şoke ediyor. Efe ve Çetin, yerde baygın halde buldukları Kartal’ın başında büyük bir yıkım yaşarken “Kartal’a ne oldu?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Üç Kuruş dizisinin 25. bölüm finalinde Baybars, Bahar’ı acımadan öldürdü. Bu sırada Ateş’i kurtarmayı başaran Şahin, Bahar’ın istediği gibi havai fişekler patlatarak güvende olduklarının mesajını verdi. Oğlunun kurtulduğunu anlayan Bahar, Kartal’ın kollarında son nefesini verdi. Korkunç bir yıkım yaşayan Kartal’ın bu olaydan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi önemli oyuncular bulunuyor.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!