Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Meriç için şanssızlığın ancak bu kadarı gerçek olabilir!

Erkan Meriç için şanssızlığın ancak bu kadarı gerçek olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Erkan Meriç, Adını Sen Koy dizisindeki etkili çıkışının ardından uzun süre dizilerde yer almamıştı. O dönemde partner olduğu ve bir dönem aşk yaşadığı Hazal Subaşı büyük atılım yaparken, Erkan Meriç herhangi bir projede yer almamayı tercih etmişti.

Oyuncu, geçen sezon Savaşçı dizisine kadar da dizi setlerinden uzak durdu ve neredeyse kendisini unutturmuştu. Ancak Erkan Meriç’in Savaşı dizisi ile ekrana dönmesi ve ardından da Gülümse Kaderine’de çok etkili bir oyunculuk sergilemesi iyi bir çıkış yapmasını sağladı. Sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük etkileşim oluşmasını sağlayan bu rol oyuncu adına çok büyük şans oldu. Ancak bu şans ne yazık ki, kısa sürdü.

Erkan Meriç için şanssızlığın ancak bu kadarı gerçek olabilir! 8

Psikopat Fırat karakteri ile Fox TV’de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinin en çok konuşulan ismi haline gelen Erkan Meriç, karakterin özellikleri ile de Türk filmlerinin unutulmaz karakterlerine imzasını atan Nuri Alço’ya benzetildi.

Erkan Meriç, kendisi adına hem çok verimli bir rolde yer aldığı hem de sosyal medyayı adeta peşinden koşturduğu bir ortamı yakaladı. Ancak bu durum uzun sürmeyecek. Çünkü Gülümse Kaderine dizisinin reytingleri kötü geldiği için Fox TV tarafından yayından kaldırma kararı alındı.

Erkan Meriç için şanssızlığın ancak bu kadarı gerçek olabilir! 9

Bu da Erkan Meriç adına çok etkili olduğu ve çok göz önüne çıktığı bir role veda anlamı taşıyor… Gülümse Kaderine devam edebilseydi, genç oyuncu belki de kariyerinin en güçlü ve etkili adımlarını bu rol sayesinde atacaktı.

Ancak bu diziden çıkartılacak bir ders varsa o da, Erkan Meriç’in böyle psikopat ve ruh sağlığı bozuk karakterleri canlandırma konusunda bir yeteneğinin olduğudur. Yapımcılar rol teklifinde bunu da eminiz değerlendirecektir.