Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisine, Çukur dizisinden öyle bir isim geliyor ki…

Üç Kuruş dizisine, Çukur dizisinden öyle bir isim geliyor ki…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük bir iddialı ile başlayan Üç Kuruş dizisi, İçerde dizisinden sonra fenomen bir dizi olan Çukur’un devamı gibi gösterilmişti. Show TV’nin Pazartesi akşamlarına damga vurması beklenen dizi, ilk bölümlerde dikkat çekmişti. Ancak giderek izleyicinin ilgisini kaybetti!

Şimdilerde finale doğru gittiği bilinen dizinin 2. sezonu görmeyeceğini artık herkes biliyor! Büyük bir müjde olmazsa, sezon sonunda final yapacak. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade’nin yer aldıkları dizinin kadrosuna bir yeni ve iddialı bir ismin katılacak olması ise sürpriz oldu!

Dizinin her ne kadar reytingleri beklenenin altında olsa da izleyicinin heyecanını yükseltmek adına Üç Kuruş dizisine izleyiciyi mutlu edecek bir isim geliyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre, Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat veren Necip Memili, Üç Kuruş dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisiyle en son ekranlara gelen oyuncu, Çukur’un son iki dönemine damgasını vuran isimlerden birisiydi. Show Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği ancak beklenen reytingi alamadığı Üç Kuruş dizisine taze kan da Çukur’dan geliyor!

Üç Kuruş dizisine, Çukur dizisinden öyle bir isim geliyor ki... 7

Necip Memili’nin hikayeye çarpıcı bir karakterle dahil olacağı ancak konuk oyuncu olarak dizide rol alacağı öğrenildi. Canlandıracağı karakterle ilgili net bir bilgi olmasa da Memili’nin oynadığı her rolde büyük bir performans gösterdiği ve dikkat çektiği düşünülünce, Üç Kuruş’ta da yine dikkat çekecek bir role imza atacağı aşikar…

Necip Memili iddiası doğru çıktı! Usta oyuncu Üç Kuruş’ta oynayacak! 17

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin final yapacağı bir süre önce duyurulmuştu. İkinci sezonu göremeyecek olan Üç Kuruş, bir değişiklik olmazsa sezon sonunda veda ediyor. Geriye 8 bölümün kaldığı konuşulmakta.