Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş dizisine katılan Burak Altay’dan anlamlı bir ziyaret!

Üç Kuruş dizisine katılan Burak Altay’dan anlamlı bir ziyaret!

tarafından ker_def

Yeni sezonda Ay Yapım’ın yeni dizisi olan Üç Kuruş için anlaşma yapan isimlerden birisi de Burak Altay… Oyuncu Show TV ekranında yayınlanacak olan dizinin kadrosuna katılan oyuncular arasına katılarak dikkatleri çekti.

Burak Altay, ayrıca sosyal sorumluluk örneği sergiledi ve önceki gün İlgi Otizm Derneği’nin kurucusu olduğu “İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Otizmli bireyleri topluma kazandıran ve ailelerini destek olan İlgi Otizm Derneği’ni kızı Arya ile ziyaret eden Burak Altay, eğitmenler ve öğrencileriyle bir araya geldi. Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da dikkatleri çekti.

Üç Kuruş dizisine katılan Burak Altay'dan anlamlı bir ziyaret! 7

Altay, ziyareti ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ankara ‘da beni çok heyecanlandıran @ilgiotizm derneğini ziyaret ettik kızımla .Derslikleri gezdik , oyun odalarını … Öğretmenlerle tanıştık ve muhteşem çocuklarla.. Bir çok şeye ihtiyaçları var, eksikler hiçbir zaman bitmez ..

Bu eksikler fiziki şartlar ve maddi desteklerle kolayca aşılabilir.. Ama öyle bir artıları var ki bu her şeyden daha önemli çocuklara ailesi gibi davranan vizyonlu ve muhteşem kadrosu.. Onları kendi çocuklarından ayırmadan İLGİ ile hayata hazırlayacak İnsanlar var orda .. Nereden mi biliyorum ? Çünkü yönetim kurulunun başında harika bi anne var @keikobelir .. şimdilik bu kadar daha sonra diğer kahramanlardan da bahsedeceğim..”