Ana sayfa Sinema Başrolünü Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay oynayacağı Merve Kült filminin çekimleri başlıyor!

Başrolünü Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay oynayacağı Merve Kült filminin çekimleri başlıyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Aziz, Aşk Taktikleri ve Yaratılan gibi son günlerde çok konuşulan yapımlara imza atan O3 Medya tarafından Netflix için çekilen “Merve Kült” isimli filmin hazırlıkları tamamlandı ve çekimleri için ekip bugün sete çıkıyor.

Başrolünde Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı buluşturacak filmde pek çok başarılı isim de yer alıyor. Usta aktör Arif Pişkin, Zuhal Olcay, Mine Tugay ve son olarak Ferit Aktuğ’un da kadrosuna katıldığı film Ceylan Naz Baycan’ın Merve Kült adlı kitabının uyarlaması olarak izleyiciyle buluşacak.

Başrolünü Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay oynayacağı Merve Kült filminin çekimleri başlıyor! 7

28 yaşında Halkla İlişkiler Müdürü olan Merve’nin hayatının anlatıldığı kitapta karakterin yer yer ettiği küfürler, bağırışımalar ve hayat içerisinde yaşadığı komik olayların anlatıldığı kitap okurlar tarafından çok beğenilmişti.

Kitapta geçirdiği baygınlıklar sebebiyle hastaneye kaldırılan Merve, panik atak hastası olduğunu öğreniyordu. Hastalığını kabul etmemesi, sevgilisinden ayrılması, annesinin laflarından sıkılıp arkadaşlarının yanında kalmaya başlaması ve ardından gelen felaketler silsilesi onu hayat içerisinde farklı noktalara götürüyordu.

Kitaptan beyazperdeye aktarılacak ve Büyük bir şirketin PR bölümünde kariyer yapmış Merve Kültür’ün renkli hikayesinin anlatılacağı filmde Merve karakterini Ahsen Eroğlu canlandırırken, Anıl karakterine de Ozan Dolunay hayat verecek.