Ana sayfa Dizi İzle Ufak Tefek Cinayetler 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Dizide büyük savaş başladı!

Ufak Tefek Cinayetler 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Dizide büyük savaş başladı!

tarafından ker_def

Başrollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Ushan Çakır, Osman Sonant paylaşmaktadır. Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” Star TV’de yolculuğuna devam ediyor. Dizinin yeni bölümü 2 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu….

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 35. bölümden ilk sahne yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. 35. bölümde Kerim Adil Sağlam ile Serhan Aksak arasında müthiş bir düello başlıyor….

35. bölüm ilk sahnede Serhan, Kerim’e “Kerim Bey niye Sarmaşık’a taşınmaya karar verdi? Ben onu çok merak ediyorum” dediğinde Kerim’in “Niye merak ediyorsun? Rakibini tanımak için mi? Alt etmek için bilgiye mi ihtiyacın var?” sorusunu sorarak herkesi şaşırttı.

Serhan’ın “Rakip, rekabetin adil olduğu düzende olabilir ama senin durumun öyle değil. Sen hep bel altına vuruyorsun!” sözlerine Kerim “Peki ilk yediğin yumruktan sonra hemen mızıldanmak, kaçak dövüş olmuyor mu?” sorusunu soruyor.

İkili arasında yaşanan bu atışmanın asıl nedeni merak konusuyken, masada bulunan Pelin,Taylan,Arzu ve Mehmet, Serhan ve Kerim arasında geçen bu konuşmayı şaşkınlık içinde izliyorlar.

Anlaşılan Serhan ve Kerim arasında büyük bir savaşın ilk sahnesini izledik. Yeni bölümde bizi büyük restleşmeler bekliyor!

34. ve son bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Nasıl tanıştılar? Merve ve Kerim arasında neler oldu? Nasıl yandı, bu hala sönmeyen ateş? Peki şimdi ne olacak? Hepsinin cevabını görüyoruz. Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? “Değilim” de diyemiyor açık açık… Fakat işin içinde iş var. Oya sonunda kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.

Yapım: Ay Yapım
Senaryo: Meriç Acemi
Yönetmen Ali Bilgin

Oyuncu Kadrosu:
Oya: Gökçe Bahadır
Merve: Aslıhan Gürbüz
Serhan: Mert Fırat
Pelin: Bade İşçil
Taylan: Ferit Aktuğ
Arzu: Tülin Özer
Mehmet: Yıldıray Şahinler
Kerim: Osman Sonant
Burcu: Duygu Sarışın